Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Γκαβογιάννης: Απογοήτευση και στα Δημοτικά Διαμερίσματα

Κώστας Γκαβογιάννης

Κώστας Γκαβογιάννης: Απογοήτευση και στα Δημοτικά Διαμερίσματα

Ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο κύκλο επισκέψεων σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Καρδίτσας.

Κοινή συνισταμένη αυτών των επισκέψεων και των επαφών είναι ότι όλες οι Κοινότητες σε μεγάλο ή μικρότερο βαθμό, είναι αφημένες στην τύχη τους και τα Προεδρεία βρίσκονται σε απόγνωση.

Αυτή η εγκατάλειψη σε ορισμένες περιπτώσεις έχει τραγικά αποτελέσματα, όπως συμβαίνει στην κοινότητα του Αγίου Γεωργίου. Στον Άγιο Γεώργιο δεν υπάρχει πόσιμο νερό, είναι γεμάτο λάσπη και οι δημότες είναι αναγκασμένοι να αγοράσουν εμφιαλωμένο. Είναι αδιανόητο η συγκεκριμένη Κοινότητα να στερείται ένα βασικό αγαθό και η Δημοτική Αρχή να σφυρίζει αδιάφορα.

Βέβαια υπάρχουν και άλλα εντυπωσιακά, όπως το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Προέδρων των κοινοτήτων δεν έχουν ενημερώσει ποτέ τους δημότες για τα τεκταινόμενα. Αλλά και τι να πουν;

Για την απραξία και την αδιαφορία; Για τον εμπαιγμό και των ίδιων από τη Δημοτική Αρχή; Και οι ίδιοι είναι θύματα αυτού του εμπαιγμού, αφού η μόνιμη επωδός του Δημάρχου είναι ότι θα γίνουν πολλά έργα από τη ΣΑΤΑ, ενώ ταυτόχρονα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φωτογραφηθεί σαν μεγάλος πολιτικάντης μπροστά σε κάτι “πασαλείμματα”, ώστε οι υπόλοιποι βλέποντας τον να ελπίζουν ότι κάτι θα γίνει και στη δική τους περιοχή.

Η πραγματικότητα όμως λέει άλλα. Πολλά τα εκατομμύρια που έχουν έρθει στο Δήμο Καρδίτσας, έργο όμως τελειωμένο μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα.

Μπροστά μας έχουμε και τα Χριστούγεννα, θα γεμίσουμε με λαμπάκια και κάποιοι ελάχιστοι θα ξεχάσουν ότι μέχρι σήμερα από το Δήμο Καρδίτσας θα την είδαμε τίποτα.

Κακοτεχνίες παντού και εκκρεμότητες σε ότι αποπειράθηκε να κάνει.

Πρόσφατο παράδειγμα στην οδό Νικηταρά πριν μία εβδομάδα έριξαν άσφαλτο και την ημέρα της 28η Οκτωβρίου την ξαναέσκαψαν γιατί κάτι ξέχασαν.

Ότι αποπειράται να γίνει, γίνεται τόσο εσπευσμένα και πρόχειρα χωρίς καμία προεργασία, αφού το μόνο άγχος του Δημάρχου είναι να δείξει ότι κάνει έργο ως τις ερχόμενες εκλογές που είναι σε λιγότερο από ένα χρόνο. Μετά τη Νικηταρά κι άλλος δρόμος που ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα θα ξανασκαφτεί, γιατί πάνω στη βιασύνη τους ξέχασαν να ενώσουν τα καλώδια του φωτισμού.

Εκκρεμότητες παντού, από το νέο Δημαρχείο που έμεινε στη μέση, μέχρι την Κεντρική Πλατεία που κάθε βδομάδα σκάβεται, μέχρι τις σπασμένες πλάκες στον πεζόδρομο και τους δρόμους που ασφαλτοστρώνονται χωρίς υποδομές.

Η ανάπλαση του Παυσιλύπου μόνο για εντυπωσιασμό !

Πεζοδρόμια σε τόσο άσχημα χάλια που μέχρι και ο εργολάβος δεν δέχτηκε να τα αναλάβει.

Οι ποδηλατόδρομοι στο ίδιο χάλι ανακατασκευάζονται μόνο στα άρθρα μόνο για εντυπωσιασμό.

Υ.Γ Είχαμε πει πριν ένα χρόνο περίπου και επαναλαμβάνουμε ότι έρχεται η ώρα που ο Δήμος Καρδίτσας δεν θα έχει να πληρώσει ούτε τα αναγκαία. Τουλάχιστον ας αφήσουν τα πόμολα στις πόρτες.

Για το Συνδυασμό “Καρδίτσα από την Αρχή”
Ο επικεφαλής
Κώστας Γκαβογιάννης




Total
0
Shares
Previous Article
Η Μαρία Πευκιανάκη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ως εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Η Μαρία Πευκιανάκη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ως εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Next Article
«23α ΤΣΙΑΒΑΛΙΑΡΕΙΑ» Εκδήλωση προς τιμήν του πρώτου πεσόντα Έλληνα στρατιώτη την 28η Οκτωβρίου 1940 - Ο Δήμος Πύλης και η Κοινότητα Πιαλείας τιμούν τον Βασίλη Τσαβαλιάρη

Δήμος Πύλης: Με σεβασμό στην μνήμη του Βασίλη Τσιαβαλιάρη τελέστηκαν τα 22α ΤΣΙΑΒΑΛΙΑΡΕΙΑ

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…