Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Γκαβογιάννης: 143 εκατομμύρια για την ανικανότητα ενός αιρετού

Κώστας Γκαβογιάννης

Κώστας Γκαβογιάννης: 143 εκατομμύρια για την ανικανότητα ενός αιρετού

Μια σημαντική απόφαση έλαβε πρόσφατα η Βουλή των Ελλήνων. Πρόκειται για την έγκριση της εισήγησης του υπουργείου Υποδομών για την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσε ο Ιανός με μια σειρά έργων  στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας, ύψους 143 εκ. Ευρώ. Έστω κι ένα χρόνο μετά, αυτή η εξέλιξη είναι θετική για το νομό. Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια πως για τα συγκεκριμένα έργα η αρμοδιότητα από την αρχή ως το τέλος ανήκει στο Υπουργείο Υποδομών.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι δίνουν τα λεφτά και το αρμόδιο υπουργείο θα τα διαχειριστεί. ΕΥΤΥΧΩΣ στη διαχείριση αυτή δεν εμπλέκεται ο Δήμος Καρδίτσας.

Παρόλο όμως που δεν έχει καμία σχέση, ούτε καν υπό μορφή διεκδίκησης, ο Δήμαρχος Καρδίτσας με τη γνωστή οπορτουνιστική τακτική του προσπάθησε να καπηλευτεί το γεγονός.

Βγήκε με δήλωσή του και άρχισε να ευχαριστεί άπαντες υπονοώντας πως εισακούστηκε ο ίδιος. Για να ακριβολογώ δεν το υπονόησε μόνο, αλλά το είπε ξεκάθαρα δηλώνοντας: “Το κράτος μαζί με την αυτοδιοίκηση Τοπική και Περιφερειακή, στην περίπτωση της Καρδίτσας από την πρώτη ώρα κινήθηκε ταχύτατα και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες ένα μικρό θαύμα”.

Αυτό κι αν είναι θράσος, τη στιγμή που η δήλωση του κ. Τσιάρα για το ίδιο θέμα, την ίδια μέρα, τον διαψεύδει παταγωδώς: “Με σταθερά βήματα, η κυβέρνησή μας, σχεδίασε και υλοποιεί όλα εκείνα τα έργα υποδομής, που θα συμβάλλουν στην επούλωση των πληγών που άφησε πίσω του ο «Ιανός» και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή που με ταχείς ρυθμούς, δρομολόγησε αυτό το σημαντικό και μεγάλο έργο για την περιοχή μας”, είπε ο κ. Τσιάρας, αδειάζοντάς τον.

Η κυβέρνηση λοιπόν και κατά συνέπεια οι Έλληνες φορολογούμενοι κλήθηκαν να πληρώσουν την ανικανότητα του κ. Τσιάκου. Τραγικά ανεπαρκής ως αντιπεριφερειάρχης για εννέα χρόνια, δεν κατάφερε να έχει ούτε ένα αντιπλημμυρικό έργο στο ενεργητικό του. Ο κ. Νούσιος που τον αντικατέστησε, βρέθηκε προ εκπλήξεως απ’ τις ελλείψεις και μέσα σε λίγους μήνες έκανε τόσες παρεμβάσεις που στα εννέα χρόνια της θητείας του ο κ. Τσιάκος δεν είχε καν φανταστεί.

Το ίδιο ανίκανος ως Δήμαρχος. Με τις δύο αυτές ιδιότητες κατέστρεψε μεγάλο μέρος του νομού και την πόλη της Καρδίτσας. Αυτή την ανικανότητα πληρώνουν οι φορολογούμενοι και τις καταστροφικές συνέπειες αυτής της ανικανότητας προσπαθεί να επουλώσει η Κυβέρνηση. Κι ο ίδιος αντί να κοκκινίζει βγαίνει θρασύτατα να μας πει ότι κοπίασε να εισακουστεί.

Επαναλαμβάνω, ευτυχώς που δεν διαχειρίζεται ούτε ένα ευρώ απ’ αυτά τα λεφτά. Σύντομα θα σας δείξω με στοιχεία τη διαχειριστική τακτική και ικανότητα του συγκεκριμένου κυρίου.

Κώστας Γκαβογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας

Επικεφαλής του Συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή”




Total
0
Shares
Previous Article
Βραδιά όπερας στην Καρδίτσα με τη διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνο Anastasija Holz

Βραδιά όπερας απόψε στην Καρδίτσα με τη διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνο Anastasija Holz

Next Article
seismos Perou

Περού: Σεισμός 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ - Τουλάχιστον 40 τραυματίες

Related Posts