Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοσμοσυρροή στη Γενική Συνέλευση των Αργιθεατών Τρικάλων 

Geniki sinelefsi Argitheatwn Trikalwn

Κοσμοσυρροή στη Γενική Συνέλευση των Αργιθεατών Τρικάλων

Στις 25-02-2024 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων με πλήρη απαρτία μελών.

Τις εργασίες της Συνέλευσης συντόνισε το προεδρείο με πρόεδρο τον κ.Γεώργιο Κωτή και Γραμματέα την κ. Ρίκα Καλαμπαλίκη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έλλη Τσιρογιάννη καλωσόρισε  τα μέλη της Συνέλευσης και φανερά έδειξε τον ενθουσιασμό της για την προσέλευσή τους. Παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό του 2023-2024.

Στη συνέχεια η κ. Ιακωβάκη Κατερίνα γραμματέας της Εξελεγκτικής Επιτροπής έκανε τον οικονομικό απολογισμό η οποία τόνισε την διαφάνεια του Συλλόγου. Με μεγάλη προσοχή και επί ώρες έκανα τον έλεγχο των Οικονομικών βιβλίων και όλα βρέθηκαν με τάξη και διαφάνεια τονίζει η κ. Ιακωβάκη. Έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρο για την εποπτεία των Οικονομικών και στην ταμία Κωτή Παναγιώτα για τη διαφάνεια τη σειρά και την τάξη.

Geniki sinelefsi Argitheatwn Trikalwn 1

Δόθηκαν πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου από τους παρευρεθέντες και ενέκριναν ομόφωνα τα πεπραγμένα του Συλλόγου, τον Διοικητικό & τον Οικονομικό απολογισμό και τον Προϋπολογισμό 2025.

Η κ. Τσιρογιάννη  τόνισε ότι το Δ.Σ  ΔΙΈΘΕΣΕ ΚΑΙ ΚΌΠΟ ΚΑΙ ΧΡΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΊΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΈΡΓΟ ΤΟΥ Συλλόγου, μέσα από τις πετυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2023-2024.

Η κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου ήταν το 1ο Ανοιξιάτικο φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών.  Ήταν μια χρονιά γεμάτη δράση από το Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων.

Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Συλλόγου για την εθελοντική προσφορά τους τον Βασίλη Μαναό, τη ρούλα Ζαρούλα, τη Γεωργία Σβεντζούρη ,την Παναγιώτα , Κωτή ,το Χάρη Σιαματά και την Ντίνα Αθανασίου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές του Συλλόγου την Ειρήνη Σταμουγιώργου, τη Λίτσα Μπανάσιου, τον Παναγιώτη Γκουσδοβά τον Γιώργο Κωτή, τον Γιώργο Μπελεμέζη και όλα τα μέλη του Συλλόγου που στηρίζουν και είναι υπερήφανοι για το Σύλλογό τους. Τις εργασίες της συνέλευσης παρακολούθησε και ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας κ. Ηλίας Παπαδήμας π. πρόεδρος του Συλλόγου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τις κυρίες του Συλλόγου για τα νόστιμα σπιτικά εδέσματα που πρόσφεραν στα μέλη της Συνέλευσης ,τη Ρίκα Καλαμπαλίκη την Τασούλα Κωτή, την Παναγιώτα Κωτή την Δήμητρα Γιώτη και την Ελένη Τσιρογιάννη Ήταν μια μέρα ξεχωριστή, ήταν ένα αντάμωμα Αργιθεατών.

Geniki sinelefsi Argitheatwn Trikalwn 2
Tsiorgianni proedros Trikalwn Argitheates

Όλοι μιλούσαν για το  σπουδαίο έργο του Συλλόγου.

Τα μέλη του Συνέλευσης έφυγαν όλα ενθουσιασμένα για την πρόοδο του Συλλόγου τους.  Να είμαστε καλά να συνεχίσουμε την προβολή της ιδιαίτερης πατρίδα μας της ΑΡΓΙΘΕΑΣ.

Έλλη Τσιρογιάννη

Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων
Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων
Total
0
Shares
Previous Article
simantika vimata istoselidas

Σημαντικά βήματα για κατασκευή ιστοσελίδας στο Μουζάκι - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Next Article
biomatiko ergastiri goneis Iteas

Βιωματικό Εργαστήριο στους γονείς του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Ιτέας