Κορυφαίο το απογευματινό των Αργιθεατών Τρικάλων

 

Τυχεροί ήταν οι παρευρισκόμενοι που επέλεξαν το απογευματινό των Αργιθεατών, γιατί δεν υπήρξε μόνο, κέφι, χορός, τραγούδι, ξεφάντωμα αλλά μια
Πλούσια και μεγάλη σε διάρκεια ψυχαγωγία και διασκέδαση.

17-03-2019 έγινε το αδιαχώρητο στο Φρούριο.

Η εκδήλωση άρχισε με το παιδικό τμήμα του Συλλόγου ντυμένο με παραδοσιακές φορεσιές, χόρεψε τραγούδια της Αργιθέας υπό την επιβλεψη του καταξιωμένου Χοροδ/λου Παναγιώτη Μάνου και καταχειροκροτήθηκε.

Η σύντομη ομιλία από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Έλλη Τσιρογιάννη αναφερόταν στο φιλανθρωπικό σκοπό του Απογευματινού.

Αποσπάσματα από την ομιλία της προέδρου:

Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων έχει δείξει και αποδείξει πολλές φορές το κοινωνικό του έργο, την φιλανθρωπία, την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό του. Έχει επισκεφθεί και έχει προσφέρει ψυχαγωγία με το χορευτικό του σε πολλά ευαγή ιδρύματα, όπως στο ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων, στο Γηροκομείο, στο Ειδικό Σχολείο στο ΚΗΦΗ Τρικάλων σε Εκκλησίες και Μοναστήρια του τόπου μας, δέματα σε οικογένειες και σε παιδιά της Αργιθέας. Μπορεί να είμαστε ένας πολιτιστικός Σύλλογος με μεγάλη δράση, αλλά και το κοινωνικό μας έργο και την αλληλεγγύη δεν την ξεχνάμε.

Εδώ και δέκα οκτώ χρόνια κάνουμε αυτή την εκδήλωση το ‘’απογευματινό’’ για να βοηθήσουμε παιδιά εν όψει των εορτών του Πάσχα. Ο λόγος μας θα γίνει πράξη.

Για να γίνει η εκδήλωση αυτή βοήθησαν πάρα πολλοί.

Χορηγοί της εκδήλωσης:

Μικέλης Χατζηγάκης, Βανέσα Μηλιώνη, ξενοδοχείο Παντελιδάκης, Χρόνης Αγορίτσας, πτηνοτροφείο Μπαλωμένος, Τέγος Ζήσης, Φάρμα Παπαγιανόπουλος,
Γκαγκανάτσιος, ταβέρνα Μπαρμπανικόλας φυτά Καραούλας και τα Σούπερ Μάρκετ lidl και Σκλαβενίτης.

Χορηγοί επικοινωνίας:

Η τηλεόραση 10, Ράδιο Ζυγός, οι εφημερίδες: Έρευνα, Πρωινός λόγος, Διάλογος, Άγγελος Βλάχος.

Αυτός που ξεσήκωσε κυριολεκτικά τις κυρίες σε ξέφρενο γλέντι ήταν ο Άγγελος Βλάχος ο οποίος συμμετέχει κάθε χρόνο στην αλληλεγγύη των συνανθρώπων
Μας. Εμείς ότι υποσχεθήκαμε πολύ σύντομα θα το κάνουμε πράξη.

Όλοι φεύγοντας ευχαριστημένοι με χαμόγελα στα χείλη και με ένα δώρο στο χέρι ζήτησαν να το ξανακάνουμε το απογευματινό, και έδωσαν συγχαρητήρια στο Δ.Σ του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα της πόλης μας για την προσφορά των δώρων, καθώς και τις κυρίες για τα πλούσια σπιτικά εδέσματα την Ιωάννου Ιωάννα, Ζήμου Αριστέα, Κωτή Τασούλα, Γούλα Βαίτσα, Αγγέλου Θεοδώρα, Τσώλη Θεοπίστη, Ζιώγα Κική, Σταμουγιώργου Ειρήνη, Γούλα Νικολέτα, και Νίκου Χρύσα.

Το απογευματινό θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΤV 10 θεσσαλίας 24 Μαρτίου, Ημέρα Κυριακή και ώρα 9 το βράδυ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους !!!!

Έλλη Τσιρογιάννη
Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων
Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων

tsirogianni elli

syllogos argitheaton trikalon apogevmatino 1

syllogos argitheaton trikalon apogevmatino 2 syllogos argitheaton trikalon apogevmatino 3
Total
0
Shares