Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κορονοϊός: H FIFA αλλάζει τους κανόνες με… πέντε αλλαγές στα ματς!

fifa

Κορονοϊός: H FIFA αλλάζει τους κανόνες με… πέντε αλλαγές στα ματς!

H FIFA αλλάζει τους… κανόνες του παιχνιδιού, μιας και θα επιτρέπονται πέντε αλλαγές στα ματς, ώστε να μην επιβαρύνονται οι ομάδες.

Το ποδόσφαιρο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλει να μειώσει τους κινδύνους για τους παίκτες. «Όταν επαναληφθούν οι αγώνες, οι διοργανώσεις θα έχουν ένα βαρύ πρόγραμμα μιας και δεν θα υπάρξει διακοπή. Η ασφάλεια των παικτών είναι μία από τις κύριες προτεραιότητες της FIFA. Μια ανησυχία από αυτή την άποψη είναι ότι η υψηλότερη από την κανονική συχνότητα των αγώνων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πιθανών τραυματισμών λόγω της υπερφόρτωσης των παικτών.

Υπό αυτό το πρίσμα, η FIFA προτείνει να επιτρέπεται προσωρινά μεγαλύτερος αριθμός αλλαγών, κάτι που θα αποφασίσουν οι Ομοσπονδίες. Κάθε ομάδα θα έχει τώρα τη δυνατότητα να κάνει έως και πέντε αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα» τόνισε αξιωματούχος της FIFA. Εάν εγκριθούν, οι προτάσεις της FIFA θα καλύπτουν επίσης την σεζόν 2020/21, καθώς και την τρέχουσα σεζόν. Θα ισχύουν επίσης για όλους τους διεθνείς αγώνες μέχρι το τέλος του επόμενου έτους – συμπεριλαμβανομένου του Euro 2020!

gazzetta.gr




Total
0
Shares
Previous Article
ekpaideftikoi sxoleio

Ενημερωτικό αιρετών ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας σχετικά με μεταθέσεις εκπαιδευτικών 2020

Next Article
sotos papadopoulos

Η Πολιτεία οφείλει να σεβαστεί και να νοιαστεί τους φοιτητές