Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»

«Αετών Μέλαθρον» το ερχόμενο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ

Το ερχόμενο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στο ξενοδοχείο «ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» ο ιστορικός σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» θα κόψει την  βασιλόπιτα.

Η κοπή της βασιλόπιτας αποτελεί ένα κάλεσμα για την συνέχεια πολλών σημαντικών, προνοιακών αγώνων για όλα τα μέλη, τους συνεργάτες, τους φίλους και τους εθελοντές του συλλόγου.

Για την συνέχεια σε σημαντικές δραστηριότητες που καινοτομούν χρόνια στους τομείς της Πρόνοιας, της Υγείας, της Συμπερίληψης, της Ενσυναίσθησης και του Πολιτισμού.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από σύντομη παρέμβαση της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. Προέδρου του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής και πρώην συνεργάτιδας σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής για τους Περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων κ. Όλγας Γκορτζή, με θέμα «Διατροφή και Υγεία»

Στα  χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου υπάρχει ένα πλούσιο έργο που αφορά επιστημονικές – ενημερωτικές ημερίδες (διατροφικές συνήθειες και συστάσεις για τη τρίτη ηλικία και των Χρονίως Πασχόντων, τον Κορωνοϊό, την Μουσικοθεραπεία κ.α.), ανθρωπιστικές εκδηλώσεις (για τον Πατέρα, μνημόσυνα για τους μοναχικούς Περιθαλπόμενους κ.α.), φιλανθρωπικές – προνοιακές παρεμβάσεις για συμπολίτες, πολιτιστικές (συναυλίες κλασσικής μουσικής, βραδιές Όπερας, Διεθνή Χορωδιακά Φεστιβάλ τα TRIKALA CANTAT κ.α.), αλλά πάνω από όλα το σημαντικό έργο των Εθελοντριών.

Σκοπός του Συλλόγου είναι ως γνωστόν η διαφύλαξη και στήριξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.

Επίσης η συμπαράσταση με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο για την εκπλήρωση των σκοπών του.

Στο Σύλλογο συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στους Πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να είναι κοντά σε μια Ανθρωπιστική προσπάθεια προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, μπορούν να παρευρεθούν στην κοπή της βασιλόπιτας του ερχόμενου Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024 στις 7 το βράδυ στο «Αετών Μέλαθρον» και να ενημερωθούν για τους στόχους και σκοπούς του Συλλόγου και για τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του.

Ο Πρόεδρος Νίκος Ευθυμιάδης και το Δ.Σ. του Συλλόγου προσκαλούν όλους τους συμπολίτες να δώσουν το παρόν σε μία πολυσχιδή εκδήλωση, που συνδυάζει την παράδοση με την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Η κοπή της βασιλόπιτας θα πλαισιωθεί και από μουσικό πρόγραμμα.

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»
Total
0
Shares
Previous Article
Στα …Βουνά οι λύσεις για προστασία και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων

Next Article
Κάλεσμα σε κοινή σύσκεψη Φορέων και Σωματείων Εργαζομένων της Καρδίτσας - Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας: Κάλεσμα στο Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο στην Λάρισα το Σάββατο 16/12/23

Κάλεσμα σε κοινή σύσκεψη Φορέων και Σωματείων Εργαζομένων της Καρδίτσας

Related Posts