Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή Βασιλόπιτας 2023 των Θεσσαλών Ευρώπης – Τυχερός ο Θεσσαλικός Σύλλογος Σβάινφουρτ

Κόβει την πίτα του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Τρικάλων - Κοπή Βασιλόπιτας 2023 των Θεσσαλών Ευρώπης - Τυχερός ο Θεσσαλικός Σύλλογος Σβάινφουρτ - Κοπή πίτας του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Γελάνθης «Ο Άγιος Γεώργιος»

Κοπή Βασιλόπιτας 2023 των Θεσσαλών Ευρώπης – Τυχερός ο Θεσσαλικός Σύλλογος Σβάινφουρτ

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και οι Σύλλογοι-Μέλη συναντήθηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης και έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους για το 2023 την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023. Οικοδεσπότης της κοπής ήταν φέτος ο Θεσσαλικός Σύλλογος Ντύσσελντορφ, ο οποίος είχε πετύχει το φλουρί της προηγούμενης βασιλόπιτας για το 2022.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας κ. Αναστασία Δημητρίου από Κολωνία, κ. Αθανασία Ρουσιαμάνη από Ντύσελντορφ, κ. Κώστας Φιλίππου από Βισμπάντεν, κ. Πολυάνθη Γιάνναρου από Μπήλεφελντ, κ. Αντώνης Κουκουράβας από Γκύτερσλο, κ. Απόστολος Δήμου από Σβάινφουρτ, κ. Στέφανος Ψύρρας από Μόναχο, κ. Ευθύμιος Κερασοβίτης από Νυρεμβέργη και κ. Φωτεινή Μίχου Γενική Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών και Υπεύθυνη για την Παγκόσμια Νεολαία Θεσσαλών, χαιρέτισαν τους παρευρισκόμενους και επαίνεσαν την υπέροχη  παρουσίαση των επίκαιρων θεσσαλικών εθίμων και των στόχων της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών από την κ. Αθανασία Ρουσιαμάνη.

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο Θεσσαλικός Σύλλογος Σβάινφουρτ. Όλοι ευχήθηκαν στον τυχερό Σύλλογο και στον εκπρόσωπό του κ. Απόστολο Δήμου πάντα επιτυχίες, δημιουργικότητα και  πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις. 

Η Ομοσπονδία Θεσσαλών Ευρώπης εύχεται σ όλους ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και χαρούμενο 2023!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος: Διαμαντής Γκίκας
Η Α’ Γραμματέας: Πολυάνθη Γιάνναρου
Total
0
Shares
Previous Article
Οι ασκοί του Αιόλου - Κώστας Γκαβογιάννης: Τα πρώτα ερωτήματα - Κώστας Γκαβογιάννης: Δεν ξεμπέρδεψε με μας ακόμα ο Δήμαρχος - Για το θεαθήναι

Κώστας Γκαβογιάννης: Δεν ξεμπέρδεψε με μας ακόμα ο Δήμαρχος

Next Article
Κόμβος Καινοτομίας για τον Γαλάζιο Πολιτισμό η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κόμβος Καινοτομίας για τον Γαλάζιο Πολιτισμό η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts