Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Λαγκαδίου «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

kopi pitas Anthiro Lagadi Agioi Anargiroi 1

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Λαγκαδίου «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

Άλλη μια πετυχημένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και παρουσία  του συνόλου σχεδόν των μόνιμων κατοίκων του Ανθηρού,  ο Πατέρας Αντώνιος Ζουμπορλής απο το Μεσοβούνι (απουσίαζε ο Πατέρας Απόστολος) ευλόγησε και έκοψε την πίτα. Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σέμπρος πλαισιωμένος από τα μέλη του συλλόγου στο σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία

Ακολούθησε πλούσιο δείπνο σε όλους  προσφορά του συλλόγου. Η κουβέντα και η παρέα κράτησε ως αργά. Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν τα μικρά παιδιά του χωριού και όσα έτυχε να επισκεφτούν το χωριό αυτό το σαββατοκύριακο, όπως φυσικά και η παρουσία του μπάρμπα Ηλία Παπαδόπουλου.!

Το τυχερό φλουρί φέτος… έπεσε στον ίδιο τον πρόεδρο. Να είναι πάντα τυχερός.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Αντιδήμαρχος Αργιθέας και Λαγκαδιώτης γαμπρός Νίκος Σακκάς, ο πρόεδρος Ανθηρού Κωστής Θεοδωράκης, ο πρόεδρος των Πηγών και Ανθηριώτης γαμπρός Κώστας Καρακώστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Βασίλειος Καναβός και ο μαχαλιώτης  Κώστας Μερεντίτης, ο πρόεδρος του συλλόγου Ανθηρού και δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος , Θεοδωράκης, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Καναβός, ο πρώην πρόεδρος Ανθηρού Γιώργος Μπαλάνος και η αγροτική γιατρός Βασιλική Τασιοπούλου.

Ευχές απηύθυνε και ο δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, ο οποίος  λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, όπως και αρκετοί Ανθηριώτες και φίλοι του συλλόγου.

Και του χρόνου…

kopi pitas Anthiro Lagadi Agioi Anargiroi 2
kopi pitas Anthiro Lagadi Agioi Anargiroi 3
Total
0
Shares
Previous Article
trapeza Thessalias ekpaideftiki diimerida 1

Εκπαιδευτική διημερίδα από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Next Article
Kouretas Lazaridou

Έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη μελισσοκομία