Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Γελάνθης «Ο Άγιος Γεώργιος»

syllogos gelanthis kopi pitas 2024

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Γελάνθης «Ο Άγιος Γεώργιος»

Μια ζεστή βραδιά απήλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Γελάνθης «Ο Άγιος Γεώργιος» και στα γενέθλια του χορευτικού, του Συλλόγου.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα το Δ.Σ. του Συλλόγου φίλοι και υποστηρικτές, ανταλλάξανε ευχές για το νέο έτος και γλεντήσανε με χορούς και τραγούδια έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αιδεσιμότατος πάτερ Κωνσταντίνος Τσιαντάκης που ευλόγησε και την πίτα μας. Οι βουλευτές Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Κα Σκόνδρα Ασημίνα, Κος Κωτσός Γιώργος ,Κος Σπάνιας Αριστοτέλης και εκπρόσωπος του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Κου Τσιάρα Κωνσταντίνου. Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου Κος Θεοφάνης Στάθης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος του Πολιτιστικού Σύλλογοι Γυναικών του Δήμου Μουζακίου Κα Δασκάλου Φανή. Οι αντιδήμαρχοι Κος Σκρέτας Κωνσταντίνος και Κος Κουτρουμάνος Χρήστος και δημοτικοί σύμβουλοι. Ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Γελάνθης Κος Γάκιας Αθανασίας. Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου Κος Βασιλός Παντελής και η Γραμματέας δημόσιων σχέσεων του Συλλόγου Κα Πατσιαούρα Έφη, η Πρόεδρος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακιου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» Κα Φίλιου Βασιλική και η Γραμματέας Κα Πολυημέρου Πέρσα. Η Πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Μουζακιωτών Κα Διαμαντοπούλου Ολυμπία. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Ακακίου και Δημοτική Σύμβουλος Ζιάκα Μαριάννα. Οι Κοι Καλαμπαλίκης Θωμάς και Πολίτης Νίκος από την Αναπτυξιακή  ΙΤΑΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙ. Η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δ. Μουζακίου και Δημοτική Σύμβουλος Κα Καπούλα Στέλλα. Η Κα Βλάχου Λιάνα μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Πολιτιστικών συλλόγων Ν. Καρδίτσας, υπεύθυνη τύπου και δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Αγραφιώτικων χωριών Καρδίτσας & Ευρυτανίας και μέλος του Δ.Σ του Αρχαιολογικού-Λαογραφικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ».

Ο χοροδιδάσκαλος μας Κος Μάνος Παναγιώτης και η αγαπημένη μας Βαρδίκου Μαρία.

Οι τυχεροί του 2024 που κέρδισαν τα φλουριά ήταν η Κα Πατσιαούρα Αλίκη και η μικρή μας Κουτέλα Ελένη. Τα δώρα ήταν προσφορά του Συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία!!!!
Total
0
Shares
Previous Article
argitheates trikalwn kopi pitas 2024

Κορυφαίος ο χορός των Αργιθεατών Τρικάλων

Next Article
Ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «Οι Γόμφοι» έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα !!!

Ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «Οι Γόμφοι» έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα !!!