Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Νίκου Ευθυμιάδη

Efthymiadis Nikos Pasok 1

Κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Νίκου Ευθυμιάδη

Την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας Νίκος Ευθυμιάδης την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στο Πολιτικό του Γραφείο που συστεγάζεται με τον επαγγελματικό του χώρο, στην Οδό Κολοκοτρώνη 38 & Ύδρας, στην Καρδίτσα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους και ψηφοφόρους του Νίκου Ευθυμιάδη και είναι η πρώτη του εκδήλωση με την οποία θα ξεκινήσει ο προεκλογικός του αγώνας.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης θα αναφερθεί στις θέσεις και τις προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο για την Καρδίτσα και την Ελλάδα, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι ήταν πάντα παρών χθες, είναι σήμερα, θα είναι και αύριο δίπλα στους συμπολίτες με αγώνες για την Ανάπτυξη και την Ευημερία του Τόπου.

Με μια μακρά διαδρομή Αγώνων και Προσφοράς στον Τόπο και στην Προοπτική του.

Το Πολιτικό του Γραφείο λειτουργεί καθημερινά από 9:00 – 2:00 και από 5:00 – 9:00 μ.μ, στην Οδό Κολοκοτρώνη 38 & Ύδρας στην Καρδίτσα. Τηλ.: 2441075440, 69744442532.


Efthymiadis Nikos Pasok banner
Total
0
Shares
Previous Article
prosklisi Syriza Mouzakiou kopi pitas

Κοπή πίτας από την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου

Next Article
kotsos kopi pitas 2023

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Καρδίτσας ΝΔ Γιώργου Κωτσού

Related Posts

diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…