Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή πίτας του Δήμου Πύλης και χοροεσπερίδα στο «ΠΥΛΗΣ-ΜΕΓΑΡΟ»

.

 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας και η χοροεσπερίδα του Δήμου Πύλης την Παρασκευή 26/1 στο οικογενειακό Κέντρο «ΠΥΛΗΣ-ΜΕΓΑΡΟ», ήταν καλεσμένοι οι υπάλληλοι του Δήμου, οι Πρόεδροι σε όλο το φάσμα του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, καθώς και οι συνεργάτες του Δημάρχου Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης  και Προϊστάμενοι  των Υπηρεσιών του Δήμου.

Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος  Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός, συνεπικουρούμενος από τον Πρεσβύτερο Πατέρα Δημήτριο Καλλαντζή.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Νάκος  καλωσόρισε όλους ευχήθηκε Καλή Χρονιά, δίνοντας αμέσως τον λόγο στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα που τόνισε τα εξής.

Είναι αλήθεια πως εσείς οι εργαζόμενοι είστε ο καθρέπτης και η κινητήριος δύναμις της προσπάθειας μας στην πρόοδο στον Δήμο μας και  σας ζητώ να δίνετε πάντα τον καλλίτερο εαυτό σας.

Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε το πολίτη με έργα και όχι με λόγια με διαφάνεια ώστε να δημιουργήσουμε τον Δήμο που μας αξίζει.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας του Δήμου κ. Στέφανος Παιδής.

Τέλος  η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό κέφι με την συνοδεία της Λαϊκής και δημοτικής ορχήστρας του Μίλτου Κρανιά και Παναγιώτη Παπακώστα.

kopi pitas Dimos Pilis 2018 9

kopi pitas Dimos Pilis 2018 8

 

 

kopi pitas Dimos Pilis 2018 4

kopi pitas Dimos Pilis 2018 1

kopi pitas Dimos Pilis 2018 5

kopi pitas Dimos Pilis 2018 6

 

 

kopi pitas Dimos Pilis 2018 10

 

 




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη μαθητών του ΙΕΚ Καρδίτσας στο Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες

Next Article

Στηρίζει τους αγώνες των αγροτών το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”