Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή πίτας στην Π.Ε. Καρδίτσας

BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Π.Ε. Καρδίτσας παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Ο κ. Αγοραστός στη σύντομη ομιλία του προς τους εργαζόμενους της Π.Ε. Καρδίτσας αφού τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, πρόοδο, συνεργασία και μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:« Θα ήθελα να σας συγχαρώ και να επισημάνω το σημαντικό ρόλο που διαδραματίσατε στη μετάβαση από τη νομαρχία στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Ώστε να υπάρξει η θεσσαλική συνείδηση, ενιαίο διοικητικό σύστημα και αλλαγή ταχύτητας, προκειμένου να κάνουμε άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει ένα πρωτόγνωρο έργο. Αυτή τη στιγμή στην Π.Ε. Καρδίτσας υλοποιούμε 450 έργα  προϋπολογισμού πάνω από 700 εκατ ευρώ. Είναι έργα που αλλάζουν την Καρδίτσα , έργα ουσίας, χρήσιμα.

Με προγραμματισμό, σχέδιο, στρατηγική, προσανατολισμό και πυξίδα τον άνθρωπο έχουμε καταφέρει να έχουμε μια Περιφέρεια πρότυπο έχοντας αφήσει βαθύ αποτύπωμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να υλοποιούμε μεγάλα έργα αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε αποδείξει ότι πετυχαίνουμε εκεί που το κράτος αποτυγχάνει.  Έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο έργο που μπορεί να μην αποτυπώνεται εύκολα ωστόσο οι πολίτες αναγνωρίζουν τις προσπάθειες μας. Είναι ένα επίτευγμα πολλών γιατί ο καθένας με τις δυνάμεις τους έχει συμβάλλει σ’ αυτό το αποτέλεσμα, καθώς ο καθένας μας είναι ένας κρίκος της παραγωγικής αυτής αλυσίδας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την δουλειά που έχετε επιδείξει και σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος υποστήριξε ότι «Να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σε μια περιφέρεια που ιδρύθηκε από την αρχή διαδραματίσατε σημαντικό ρόλο προκειμένου ο πολίτης να νιώθει ότι εξυπηρετείται.  Έχουμε την τύχη να έχουμε ένα Περιφερειάρχη ο οποίος  έδινε λύσεις στα αιτήματά μας και γι’ αυτό καταφέραμε να εντάξουμε παρά πολλά έργα στην Π.Ε. Καρδίτσα αλλάζοντας την όψη της Καρδίτσας. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα μαζί σας και συμμετείχα στην συγκεκριμένη περιφερειακή αρχή».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας Κώστας Μέγας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αναγνωστόπουλος Δημήτρης, Μάττας Γιώργος και Ψαχούλας Ορέστης.

kopipitaskarditsa2




Total
0
Shares
Previous Article

ΑΝΚΑ: Υποβολή προσφορών για μίσθωση υπηρεσιών μεταφοράς

Next Article
Σταυρούλα Κωτούλα: η Τρικαλινή πρωταθλήτρια ζητά οικονομική στήριξη από την γενέτειρά της

Σταυρούλα Κωτούλα: η Τρικαλινή πρωταθλήτρια ζητά οικονομική στήριξη από την γενέτειρά της