Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή πίτας στα ΚΑΠΗ Φιλύρας και Παραποτάμου του Δήμου Πύλης

filira kopi

Η κοπή πίτας  στο Κ.Α.Π.Η. Φιλύρας

Παρουσία πολλών Ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας  το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ώρα 11..00 στο κτίριο του Κ.Α.Π.Η. Φιλύρας, παρουσία αρκετών Ηλικιωμένων μελών του Κ.Α.Π.Η.  του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, της Προέδρου κ. Ευαγγελίας Βαμπούλα, του Αντιδημάρχου κ. Σωτήρη Αγγέλη, της Προέδρου του ΟΚΠΑΔ-Δήμου Πύλης κ. Γεωργίας Καραίσκου, των δημοτικών Συμβούλων κ. Βασιλείου Αναγνώστου, κ. Νίκου Τόλια, κ. Κων/νου Πλαστήρα, κ. Χρήστου Μπακάλη, κ. Κων/νου Δούλαλα, κ. Ιωάννη Παπακωνσταντίνου.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας  Απόστολος Σουλιώτης.

Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές τονίζοντας το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής  προς τα λιγοστά ΚΑΠΗ που λειτουργούν στον Δήμο μας.

Χαιρετισμό έκαναν η Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας κ. Ευαγγελία Βαμπούλα και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ-Δήμου Πύλης κ. Γεωργία Καραίσκου.

 


Η κοπή της πίτας στο ΚΑΠΗ Παραποτάμου

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 22.30 στο ΚΑΠΗ Παραποτάμου παρουσία αρκετών μελών, Ανθρώπων  της Τρίτης Ηλικίας.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερο Πατέρας Παναγιώτης Μπρέλας ενώ παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πύλης   κ. Κωνσταντίνος Μαράβας , ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Αγγέλης, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης κ. Γεωργία Καραίσκου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βασίλειος Αναγνώστου, κ. Νίκος Τόλιας, κ. Κων/νος Πλαστήρας, κ. Χρήστος Μπακάλης, κ. Ιωάννης Παπακωνσταντίνου. Κων/νος Δούλαλας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας ευχόμενος Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενος, τονίζοντας για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον του Δήμου για τα ΚΑΠΗ. Του Δήμου Πύλης.

Χαιρετισμό έκανε και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ-Δήμου Πύλης κ. Γεωργία Καραίσκου.

kopi parapotamos
Total
0
Shares
Previous Article
mpala paidiko k16

Κ16 ΕΠΣΚ: Στην κορυφή η ΠΑ Σοφάδων, το ντέρμπι στην ΑΕ Μουζακίου! (10η αγωνιστική)

Next Article
palaskas

Τέλος στην εποχή Παλάσκα, θρίαμβος Σκάρλου στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας!

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”