Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοπή πίτας από το Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς

kopi pitas Oksia 2020

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την Κυριακή, 12/1/2020, ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός, Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας».

 Ο Σύλλογος της Οξυάς, πιστός στις θέσεις του ότι τα χωριά μας πρέπει να έχουν ζωή κάθε εποχή του χρόνου, θα πραγματοποιήσει και φέτος,  όπως κάθε χρόνο, τη συγκεκριμένη εκδήλωση στην έδρα του στο χωριό και ειδικότερα στο καφενείο της Αγίας Τριάδας Οξυάς, περί την 10:45 π.μ. ώρα,  μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον ομώνυμο ιερό ναό.

 Προσκαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου αλλά και όλοι οι Οξυώτες να παραβρεθούν.

 Ενημερώνουμε ακόμα ότι, μετά από ενέργειες του Συλλόγου μας, έχει ληφθεί μέριμνα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δρόμο προς μοναστήρι Αγίας Τριάδας Οξυάς και την εξάλειψη των προσωρινών και κατά τόπους προβλημάτων από τον παγετό.

 Ευχαριστούμε θερμά τον αντιπεριφερειάρχη ν. Καρδίτσας κο Νούσιο για την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειάς μας, που, μεταξύ των άλλων, στόχο έχει να στηρίζονται με κάθε τρόπο οι εναπομείναντες μόνιμοι κάτοικοι του χωριού μας, αλλά και τον αντιδήμαρχο Μουζακίου κο Κουτσογιάννη  για το σχετικό ενδιαφέρον.

Από το ΔΣ του Συλλόγου
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
keri

«Το κέλευσμα» Εις μνήμην Δημητρίου Κακκάβα, ενός άριστου δάσκαλου

Επόμενο άρθρο
Iwn potamos sport

Σ.Π.ΟΡ.Τ. – Ο Ίων ποταμός του λήσταρχου  Γκαντάρα