Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κομμωτές εν δράσει…….στην Καρδίτσα! (Video)

barber shop karditsa

Κομμωτές εν δράσει…….στην Καρδίτσα!

Κυριακή μεσημεράκι βρέθηκα στην Καρδίτσα στη οδό Βάλβη 30 στο  “old garage barbershop” ,είχα βλέπετε ισχυρό κίνητρο που με ώθησε να επισκεφθώ το συγκεκριμένο κουρείο.

Ο Κωνσταντίνος Κουτούπης κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες με 47 δευτερόλεπτα χρόνος κουρέματος, γνωστός ως World Guinness fastest haircut και ο Καρδιτσιώτης συνάδελφός του Γρηγόρης Τσιλοβίτης μαζί με μια μεγάλη ομάδα κομμωτών /τριών ανάμεσά τους  η καθηγήτρια κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας κ.Εύη Κατρακυλάκη αλλά και η κ.Ιωάννα Καλέτση (εκ Μουζακίου ορμώμενη),συγκεντρώθηκαν στη οδό Βάλβη 30 και με όπλα βούρτσες, χτένες, σαμπουάν, πιστολάκια και γενικώς όλο τον εξοπλισμό του εργαστηριακού κέντρου Καρδίτσας…κούρεψαν, χτένισαν και περιποιήθηκαν ανθρώπους  όλων των ηλικιών.

Ο Κωνσταντίνος και οι συνάδελφοί του συμμετέχουν 4 και 5 Οκτωβρίου στη προσπάθεια στήριξης των Πολιτών της Καρδίτσας που επλήγησαν ποικιλοτρόπως από το πέρασμα της καταιγίδας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο…ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΣ και ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ. Δίνουν επίσης τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν και θέλουν να πληρώσουν για να κουρευτούν  να το πράξουν…. με τα χρήματα όμως να πηγαίνουν για τις ανάγκες των πολιτών της Καρδίτσας.

Μετά από 10 ώρες δουλειάς και 53 κουρέματα, το κομμωτήριο «Κωνσταντίνος Κουτούπης» σχημάτισε με τις τρίχες των πελατών του, και τα εργαλεία κουρέματος στο πάτωμα: “ΚΑΡΔΙΤΣΑ WE PRAY”.

Ο Κωνσταντίνος και ….τα γρήγορα ψαλίδια σήμερα δεν προσευχήθηκαν για την Καρδίτσα…Έδρασαν για αυτή!

Αποδεικνύοντας εμπράκτως πως κάθε πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς είναι άξια συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση!

Το να βοηθάς τους συνανθρώπους σου είναι ωραίο, αλλά μόνο όταν γίνεται με χαρά, με όλη σου την καρδιά και με ελεύθερο πνεύμα. Pearl Buck

Ιωάννα Κρίκου


MALLIA
haircut166

koritsi

haircut200

haircut199

haircut111

haircut99

haircut88

haircut77

haircut66

haircut55

haircut44

haircut22

haircut3g

haircut1g

haircut0




Total
0
Shares
Previous Article
mera 25 logo

ΜέΡΑ25 Τομέας Υγείας: Ο κορωνοϊός ως Δούρειος Ίππος για τη διάλυση του Ε.Σ.Υ.

Next Article
koimisi theotokou mouzakiou mouzakinews slide

Απεβίωσε η Παρασκευή Πανανού-Παπαποστόλου σε ηλικία 92 ετών