Κολοκύθα 50 κιλών στην Κρήνη Τρικάλων


Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι κάτοικοι στην Κρήνη Τρικάλων με την κολοκύθα βάρους 50 κιλών

Για να σηκωθεί η κολοκύθα απαιτούνται περισσότεροι του ενός ανθρώπων μιας το μάκρος και ο όγκος του προϊόντος είναι ιδιαίτερα μεγάλα

Για πολλούς ίσως φαντάζει κάτι το εξωπραγματικό, κι όμως είναι γεγονός και το συναντάμε στην περιοχή της Κρήνης Τρικάλων.

Όσοι παρατηρούν το θέαμα εκφράζουν την απορία τους, καθώς συναντούν μια τόσο μεγάλη κολοκύθα που ζυγίζει 50 περίπου κιλά. Η κολοκύθα γίγας παρήχθη στον κήπο του κ.Ευσταθίου Γάτσιου. Ακόμη και ο ίδιος ο αγροτης της περιοχής μας δεν πίστευε στα μάτια του αυτό που έβλεπε, τόσο καιρό. Τις κολοκυθιές να μεγαλώνουν και τα κολοκύθια να λαμβάνουν ασυνήθιστο βάρος το οποίο άγγιξε τα 50 κιλά. Κι όλα αυτά χωρίς χημικές παρεμβάσεις αλλά με τη δύναμη του εδάφους και την κοπριά που έριχνε ο ίδιος στα φυτά του.

«Η φύση μπορεί να κάνει πολλά, όπως και το καρποφόρο έδαφος μιας περιοχής. και η Κρήνη φημίζεται για την καρποφορία της, όντας ευλογημένος τόπος», θα μας πει ο ίδιος.

Όσο για την κολοκύθα αυτή θα διανεμηθεί σε συγγενείς και φίλους για γλυκό και για πίτα, τα οποία παρασκευάζουν οι γυναίκες του χωριού.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν είχαμε παρόμοια περιστατικά αλλά σε καμιά περίπτωση αυτού του μεγέθους και βάρους.

πηγή: Κρήνη Live


Total
0
Shares
Previous Article

Εκδηλώσεις για την εορτή της Συνάξεως της θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας Βασίλισσας

Next Article

Απάντηση του Δήμου Μουζακίου σε δημοσίευμα της μειοψηφίας σχετικά με τις στέγες αμιάντου

Total
0
Share