Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κόκκαλης – Τελιγιορίδου – Παπαηλιού: «Οι αγρότες έχουν δίκιο. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους»

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Κόκκαλης – Τελιγιορίδου – Παπαηλιού: «Οι αγρότες έχουν δίκιο. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους»

Ο εμπαιγμός της κυβέρνησης στον αγροτικό κόσμο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η απρόσκποπτη συνέχιση της αγροτικής παραγωγής και η αξιοπρεπής διαβίωση των αγροτών δε γίνεται ούτε με τα ευχολόγια, ούτε με τα ψεύτικα λόγια ούτε με τις φρούδες υποσχέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ. Χρειάζεται άμεση πολιτική παρέμβαση για τη μείωση του υψηλού κόστους παραγωγής, την αποκατάσταση των προβληματικών πληρωμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, την επαναφορά των πόρων που αφαιρέθηκαν από τον τομέα των επιδοτήσεων με βάση το ΕΣΣ της κυβέρνησης στη νέα ΚΑΠ και την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των αγροτών στις πληγείσες περιοχές από την κλιματική αλλαγή που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Ο αγροτικός κόσμος δεν μπορεί να παραμείνει βουλιαγμένος στη λάσπη και τα αποκαΐδια. Παραμένουμε δίπλα στους αγρότες αναδεικνύουμε τα προβλήματά τους και καταθέτουμε προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις για την μείωση του καλλιεργητικού και κτηνοτροφικού κόστους και ξεκινάει την καμπάνια για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Παράλληλα καταθέτουμε ένα νέο στρατηγικό παραγωγικό και διατροφικό σχέδιο που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στη βάση μιας βιώσιμης γεωργίας, κτηνοτροφίας, αλιείας και βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. Στόχοι της πολιτικής μας είναι η κάλυψη στις βασικές διατροφικές εγχώριες ανάγκες, η στήριξη του βιοτικού επιπέδου των παραγωγών, η απρόσκοπτη συνέχεια της δραστηριότητάς τους, η διασφάλιση της πρόσβασης σε υγιεινά, ασφαλή και υψηλής διατροφικής αξίας τρόφιμα και σε προσιτές τιμές για τους καταναλωτές.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αφήσει την επικοινωνία και να ασχοληθεί με την ουσία.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 

Τομεάρχης Αγροτική Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Υπεύθυνη Αγροτικού Τομέα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ

Αναπλ. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Για την Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Total
0
Shares
Previous Article
Την Ευρωπαία ΑΕΚ betsson των μεγάλων αστεριών υποδέχεται το Σάββατο στις 5.15 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Την Ευρωπαία ΑΕΚ betsson των μεγάλων αστεριών υποδέχεται το Σάββατο στις 5.15 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Next Article
Επιστροφή Τσιώτα στον Απόλλωνα Καρδίτσας

Επιστροφή Τσιώτα στον Απόλλωνα Καρδίτσας

Related Posts

lampadidromia larisa dimarxos 1
Διαβάστε περισσότερα

Τελετή υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας στη Λάρισα: Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος

Τελετή υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας στη Λάρισα: Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος – Δόθηκαν οι στολές…