Κοινοτικά Φαρμακεία Πρώτων Βοηθειών σε όλα τα χωριά του Δήμου Αργιθέας

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Κοινοτικά Φαρμακεία Πρώτων Βοηθειών σε όλα τα χωριά του Δήμου Αργιθέας

Ο Δήμος Αργιθέας προχώρησε στην παροχή 20 Κοινοτικών Φαρμακείων Πρώτων Βοηθειών σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες και των τριών δημοτικών ενοτήτων, προκειμένου να υπάρχει επάρκεια μέσων πρώτων βοηθειών σε ολόκληρη τη γεωγραφική έκταση της ορεινής περιοχής σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Κάθε Κοινοτικό Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών (το οποίο εμπεριέχει πλήρες φαρμακευτικό υλικό όπως αναγράφεται αναλυτικά στον επισυναπτόμενο πίνακα) θα παραδοθεί σε όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, προκειμένου εν συνεχεία να ακολουθήσει η τοποθέτηση ανά χωριό σε ασφαλές και προσβάσιμο σημείο.

Η πρώτη παράδοση έγινε συμβολικά από το Δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου στον Πρόεδρο της Τ. Κ. Καλής Κώμης Στέλιο Αναστασίου.

Θα ακολουθήσουν σταδιακά και οι υπόλοιπες.

Να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο και να συμπληρώσει παλαιότερες ενέργειες του Δήμου Αργιθέας στους ευαίσθητους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας αλλά και της πρωτοβάθμιας υγείας όπως είναι ενδεικτικά η προσφορά 3 απινιδωτών και 5 καρδιογράφων στα Π.Ι. της περιοχής μας, η διάθεση οξύμετρων, αντισηπτικών και μέσων ατομικής προστασίας στις μόνιμες οικογένειες, η διανομή τροφίμων από δωρεές και από ιδίους πόρους, η εξασφάλιση κινητής μονάδας για τους εμβολιασμούς, η μετακίνηση πολλών συμπολιτών μας στα πλησιέστερα εμβολιαστικά κέντρα κ.ά.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

 

farmakeia 00 farmakeio 01

perigrafi ylikou farmakeio farmakeio 02 farmakeio 03 farmakeio 04Total
1
Shares
Previous Article
Rapid tests στην Πύλη

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου – Καταγράφηκαν 557 θετικά κρούσματα covid19

Next Article

Έκτακτο ΣΟΠΠ στην Π.Ε. Καρδίτσας υπό τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό για τη διαχείριση της επερχόμενης κακοκαιρίας ΔιομήδηςTotal
1
Share