Κοινωνικές Δράσεις από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μουζακίου

Share

 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακίου εκτός από τις φιλοθηραματικές και περιβαλλοντολογικές του δράσεις έχει υψηλό το αίσθημα και της κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για τις Άγιες ημέρες λοιπόν των Χριστουγέννων, υποστηρίζοντας το αίσθημα αυτό, την Πέμπτη 27/12/2018 ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου, κ. Καπούλας Κωνσταντίνος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώτης Λάμπρος και ο υπεύθυνος θήρας της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Σιρταδιώτης Στέργιος, μετέβησαν στην πρόσφατα πληγείσα περιοχή Βουτσά – Μάτι Αττικής και παρέδωσαν προσωπικά μια επιταγή των 1000 ευρώ στα πυρόπληκτα ορφανά παιδιά του Λυρείου Ιδρύματος.

Στη συνέχεια στις 28/12/2018 προσφέραμε σε οικογένειες τις τοπικής κοινότητας του Δήμου Μουζακιου που έχουν πραγματική ανάγκη, αγριογούρουνα και τρόφιμα μακράς διάρκειας. Τα τρόφιμα μοιραστήκανε μέσω του κοινωνικού λειτουργού του Κέντρου Υγείας Μουζακίου κ. Καβάλα Δημήτριο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ευαισθητοποιημένους κυνηγούς που προσέφεραν απλόχερα αγριογούρουνα. Ευχαριστούμε την ομάδα του Ηλία Γκαραβέλα που προσέφερε ένα ολόκληρο αγριογούρουνο την ομάδα του Σάχλα Γεώργιου που επίσης προσέφερε ένα αγριογούρουνο και την ομάδα του Λάμπρου Γιώτη. Καθώς και τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που προσφέρανε τρόφιμα μακράς διάρκειας. Τους ευχαριστούμε ο θεός να τους έχει καλά αυτούς και τις οικογένειες τους.

Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία αγάπη και δημιουργικότητα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Καπούλας Κωνσταντίνος

Δείτε επίσης