Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κοινό μήνυμα βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

Για την πρωτοχρονιά

Με την έλευση του νέου έτους θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και τη θετική σκέψη. Θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά σε μια περίοδο αναγέννησης, ανασυγκρότησης αλλά και μεταρρυθμίσεων, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας.

Οι μέρες αυτές δίδουν το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερη συλλογική προσπάθεια και αλληλοκατανόηση, για υπέρβαση των αδιεξόδων και των οδυνηρών συνεπειών της λιτότητας, που αντιμετωπίζουν δυστυχώς ακόμη σήμερα, αρκετοί συνάνθρωποί μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα το νέο έτος να χαρίσει υγεία, να ικανοποιήσει κάθε ατομική και συλλογική προσδοκία και να είναι η χρονιά που η χώρα μας θα βγει από την κρίση. Με ενότητα, κοινό βηματισμό και κοινή στόχευση, έχοντας ως σταθερές τις αξίες και τα ιδανικά, να προχωρήσουμε όλοι μαζί .

Η ανθρωπιά, η ομοψυχία, η προσφορά η στήριξη και η αλληλεγγύη σε κάθε δοκιμαζόμενο, αποτελούν τις αληθινές δυνάμεις της κοινωνίας μας. Θα δώσουμε τη μάχη, ώστε το 2017 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά που θα πάει τον τόπο μας πιο μπροστά.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά σε όλους και όλες υγεία, δύναμη και ευτυχία για μια όμορφη και δημιουργική νέα χρονιά.

Ας είναι ο νέος χρόνος ένα βήμα προσωπικής και συλλογικής ολοκλήρωσης




Total
0
Shares
Previous Article

Διανομή κάδων κομποστοποίησης στο Δήμο Μουζακίου

Next Article

Μήνυμα του περιφερειάρχη και προέδρου της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστού