Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κλιμάκιο του ΚΚΕ πραγματοποίησε επίσημη περιοδεία στην Αργιθέα

Κλιμάκιο του ΚΚΕ πραγματοποίησε επίσημη περιοδεία στην Αργιθέα

Κλιμάκιο του ΚΚΕ πραγματοποίησε επίσημη περιοδεία στην Αργιθέα

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Eπικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Τάσο Τσιαπλέ και τα στελέχη Αθανάσιο Αθανασιάδη και Αστέρη Χαλάτση (μέλος του Τ.Γ. Καρδίτσας), περιόδευσε τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στην Αργιθέα.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Στεργίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Παπαδήμας και οι Αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Καραγεώργος και Χαράλαμπος Πούλιος υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και ακολούθησε μία ευρεία σύσκεψη κατά την οποία τέθηκαν πολλά ζητήματα.

Ειδικότερα, η Διοίκηση του Δήμου από την πλευρά της στάθηκε στην ανάγκη άμεσης διοικητικής στελέχωσης με μόνιμο προσωπικό ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και η υλοποίηση των δημοπρατημένων έργων, στην επίσπευση της πορείας αποκαταστάσεων των καταστροφών από τον «Ιανό», στην αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης των ασφαλτοστρώσεων των διαπεριφερειακών συνδέσεων με όμορες Περιφέρειες, καθώς και της διαρκούς συντήρησης του υφιστάμενου οδικού δικτύου, στη σπουδαιότητα χάραξης ενός ενιαίου εθνικού χωροταξικού σχεδίου συνολικά για τις ΑΠΕ, στην άμεση κάλυψη των κενών στα Περιφερειακά Ιατρεία της ορεινής περιοχής, στην εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για την εκπόνηση απαραίτητων έργων τόσο αντιπλημμυρικής θωράκισης (ιδίως στα ημιτελή έργα της Συκιάς), όσο και οδικής ασφάλειας όπως είναι η Σκάλα Ανθηρού και η σύνδεση Καρυάς – Κουμπουριανών, στην υποχρέωση ανάδειξης του πλούσιου πολιτιστικού και ιστορικού υπόβαθρου της Αργιθέας, στην έμπρακτη στήριξη που πρέπει να παρέχει πάντοτε η πολιτεία στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα αλλά και σε όλους τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ πραγματοποίησε επίσημη περιοδεία στην Αργιθέα

Εκ μέρους της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, ο Τάσος Τσιαπλές, έχοντας απόλυτη επίγνωση της υφιστάμενης κατάστασης και όντας πλήρως ενημερωμένος για όλα τα θέματα που απασχολούν την ορεινή περιοχή, δεσμεύτηκε πως η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Αργιθεάτικου λαού, στηρίζοντας τα δίκαια και διαχρονικά αιτήματα της ορεινής περιοχής. Τόνισε πως το ΚΚΕ από τη μεριά του θα εξακολουθεί να αναδεικνύει τα προβλήματα και θα διεκδικεί την επίλυσή τους. Προχώρησε σε εκτενή ανάλυση προς τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει έως τώρα σε επίπεδο Περιφερειακού Συμβουλίου από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης και συζητήθηκαν διεξοδικά ορισμένα καίρια σημεία, όπως προέκυψαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφθηκε τα ημιτελή έργα της Συκιάς και τη Γέφυρα Κοράκου, ενώ είχε προηγηθεί αυτοψία στην Τ.Κ. Αργιθέας και στη Σκάλα Ανθηρού.




Total
0
Shares
Previous Article
Αναβαθμίζεται ο δημοτικός φωτισμός σε κεντρικούς δρόμους της Καρδίτσας

Αναβαθμίζεται ο δημοτικός φωτισμός σε κεντρικούς δρόμους της Καρδίτσας

Next Article
Στα σαλόνια της Basket League ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο Αίολος/Γόμφοι συγχαίρει τον ΑΣ Καρδίτσας