Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κλιμάκιο της Εθνικής Βόλεϊ Παγκορασίδων στο Μουζάκι

 

Στο Μουζάκι θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 2 Απριλίου κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ που θα αποτελείται από 93 παγκορασίδες επελεγμένες από τις 14 Ενώσεις της Ελλάδας και από τις οποίες θα επιλέγουν οι αθλήτριες που θα στελεχώσουν τα δύο προπονητικά κέντρα, ένα για την Βόρειο Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και ένα για τη Νότιο Ελλάδα στην Αθήνα.

Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου ενώ τις επόμενες ημέρες και έως την Παρασκευή 6 Απριλίου οι κοπέλες θα περάσουν από μετρήσεις και τεστ για την επιλογή.

Να σημειώσουμε πως η προηγούμενη Εθνική Παγκορασίδων που ξεκίνησε την προετοιμασία της στο Μουζάκι το καλοκαίρι του 2016, κατέκτησε την 8η θέση στην Ευρώπη, στους αγώνες που έγιναν στην Βουλγαρία το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Την ευθύνη και το συντονισμό θα έχει ο Κωνσταντίνος Γκούντας, προπονητής της Εθνικής Παγκορασίδων, ενώ μαζί θα είναι ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων, Βαγγέλης Περόπουλος και ο συντονιστής ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος, Μπάμπης Καρασαλίδης.




Total
0
Shares
Previous Article

O Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας πραγματοποιεί σχολή νέων διαιτητών Volley

Next Article

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”