Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. – Αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. - Αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο περιφέρειας Θεσσαλίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού - Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες έρχεται η κακοκαιρία «PETAR» - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας/Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Καιρός: Επιδείνωση προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο Παρασκευή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. – Αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω φθοράς στο οδόστρωμα στη χ/θ 287 του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τη χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας), εξαιρούμενων των οχημάτων με προορισμό την πόλη της Λάρισας και την πόλη του Βόλου.

Ως προς το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) μέχρι τον Α/Κ Νίκαιας (χ/θ 348+106) του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο ρεύμα πραγματοποιείται κανονικά.

Αναφορικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ανακοινώνεται επιπλέον ότι απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Μουργκανίου-Γρεβενών και ειδικότερα στο τμήμα που περιλαμβάνεται από το 1ο χλμ. (Κόμβο Μουργκανίου) έως και το 24ο χλμ. (όρια νομού Τρικάλων με νομό Γρεβενών).

Total
0
Shares