Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κλειστό τη Δευτέρα το ΚΕΠ του Δήμου Καρδίτσας

ΚΕΠ

Έκκληση περιορισμού των επισκέψεων και στο Δημαρχείο

 Ο Δήμος Καρδίτσας κάνει γνωστό ότι τη Δευτέρα  16 Μαρτίου το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ Δήμου) θα παραμείνει κλειστό για το κοινό λόγω εκτέλεσης εργασιών για την προστασία πολιτών και εργαζομένων από τον κορωνοιό.

Λήψη μέτρων και για το Δημαρχείο

 Εξάλλου ο Δήμος Καρδίτσας απευθύνει έκκληση προς το κοινό να αποφεύγει την προσέλευση στο Δημαρχείο και τις άλλες δημοτικές υπηρεσίες, πλην των περιπτώσεων που δεν μπορούν να αναβληθούν και κρίνονται απολύτως επείγουσες. Υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο εξυπηρέτησης των δημοτών έχει ήδη τροποποιηθεί και είναι περιορισμένο, με βάση τις γενικότερες οδηγίες και συστάσεις των υγειονομικών αρχών.




Total
0
Shares
Previous Article
Dimarxeio Plastira mouzakinews 860

Ενέργειες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τον κορονοϊό

Next Article
Aade eforia logo slide

Μόνο με ραντεβού και email θα λειτουργούν οι ΔΟΥ

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…