Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“Κλειδώνει” άνοδο με νίκη ο ΑΣΚ στο παιχνίδι της Κυριακής με Καστοριά

Α.Σ.Καρδίτσας-Καστοριά την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό με την ομάδα της πόλης μας να θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» την άνοδο

Ντέρμπι κορυφής με φόντο την άνοδο

Οι δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρώνται την Κυριακή στο κλειστό. Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την πρωτοπόρο Καστοριά. Η ομάδα της Μακεδονίας, έχει ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Α2 Εθνική. Ο Α.Σ.Κ. επιζητεί κι αυτός να κάνει για πρώτη φορά το μεγάλο άλμα στα «σαλόνια» της Α2, όμως ακόμη δεν έχει σφραγίσει το δεύτερο εισιτήριο. Θέλει τη νίκη που θα του επιτρέψει να πανηγυρίσει στο σπίτι του την πραγματοποίηση του ονείρου.

Η Καστοριά, ομάδα με πολύ σοβαρή διοίκηση χτίζει κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, με μεγάλο βάθος και εμπειρία. Ο προπονητής Γιώργος Σούλιος βρίσκεται πολλά χρόνια στο τιμόνι, έχει δώσει το στίγμα του σε μια ομάδα με μεγάλα κορμιά, αθλητικότητα, που συνδυάζονται με ταλέντο και εμπειρία. Η Καστοριά, από την πρώτη αγωνιστική έδειξε τη δυναμική της, πήρε κεφάλι από την αρχή, κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και τις νίκες, που την έχρισαν ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Ήδη βρίσκεται και μαθηματικά στην Α2, πετυχαίνοντας πειστικές νίκες εντός κι εκτός έδρας και ήδη ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση. Ο σύλλογος που ανέδειξε το Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους όλων των εποχών, πορεύεται με σοβαρότητα και συνέπεια, στοιχεία που αποδίδουν καρπούς.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όμως διαφέρουν αρκετά στα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά. Η Καστοριά έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με ένα πολύ ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ, ο Α.Σ.Καρδίτσας την καλύτερη άμυνα και ένα πιο νεανικό και ενθουσιώδες σύνολο. Τις δυο ομάδες ενώνει πάντως το κοινό επίτευγμα, να είναι οι μοναδικές που κρατούν το αήττητο της έδρας τους.

Όπως γίνεται κατανοητό, την Κυριακή στο κλειστό αναμένεται να γίνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό αλλά και ποιοτικό ματς μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, με τον Α.Σ.Κ. να στοχεύει στη νίκη ώστε να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο της ανόδου.

Διαιτητές στο μεγάλο αγώνα της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Καρδίτσας, οι Τσιρτσιμάλης και Κοϊμτζόγλου από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Εκδήλωση για την «Ημέρα της Ευρώπης» στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Επόμενο άρθρο

Κωστής Νούσιος: Εντατικοποίηση των περιβαλλοντικών ελέγχων