Κίνηση Σωτηρίας Λαζαρίνας: Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο Μουζακίου

lazarina

Κίνηση Σωτηρίας Λαζαρίνας: Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο Μουζακίου

Σε συνέχεια της από 26/5/2022 επιστολής μας για την οποία δεν φαίνεται να ίδρωσε και κανένα αυτί, μόνο κάποιων παροικούντων της Ιερουσαλήμ, που πόνο έχουν το κοντινό μέλλον τους και όχι το καλό του χωριού μας, που κάποιοι το θεωρούν ιδιοκτησία τους, όπως παλιά παράγοντες της ΙΠΠΟΤΟΥΡ ήθελαν να αλλοιώνουν και τα αποτελέσματα όλων των εκλογών, αλλά να κάνουν κάτι για το καλό του χωριού τίποτα.

Σας επισημαίνουμε πάλι:

  1. Μια και ο λόγος για την ΙΠΠΟΤΟΥΡ υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς αλά Μάτι με σίγουρη συνέπεια για το χωριό, γιατί τα φύλλα των δένδρων γέμισαν τα πάντα και τα χορτάρια και οι θάμνοι θέριασαν.
  2. Ο πλάτανος ακόμα να χαρακτηριστεί φυσικό μνημείο μιας και γλίτωσε από τον Αγάθιο.
  3. Να ξεκινήσουν επιτέλους οι ενέργειες (μελέτες κλπ.) για τους περιφερειακούς δρόμους και προς τα Μ. Καλύβια και προς τη Μουριά.
  4. Να καθαριστεί το δάσος επιτέλους για να γίνει ένα περιαστικό δάσος και του ίδιου του Δήμου, γιατί πέρα από την αισθητική και περιβαλλοντική του ωφέλεια, προσφέρει και χώρους άθλησης μιας και μερικοί στενόμυαλοι εγκατέστησαν και το γήπεδο εκεί, ενώ η θέση του ήταν κοντά στον Μεγάλο Πλάτανο. Με τη συμπαράσταση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ας γίνει κάτι και για το έρμο το χωριό μας, δεν είμαστε παρακατιανοί κανενός.
  5. Να φύγει το νεκροταφείο από το δάσος
  6. Να ξεκινήσουν οι ενέργειες για την επέκταση σχεδίου πόλεως προς τους λαχανόκηπους.

Περιμένουμε ευαισθησία.

Ευχαριστούμε

Για την ΚΙΝΣΩΛΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣTotal
0
Shares