Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κινδυνεύει το απόλυτο της ΑΕΛ, για το 4Χ4 ΑΕΜ και Αετός!

epsk a 1

Με την 4η αγωνιστική θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) η δράση στην Α1 ΕΠΣΚ 2019/20.

Πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στον Πρόδρομο.

ΑΕ Καρποχωρίου – Αστέρας Βλοχού

Την πρώτη ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στο Μουζάκι. Πλέον θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα σε έναν βατό αντίπαλο. Βέβαια, οι ισορροπίες στην κατηγορία είναι λεπτές και κάθε ματς μπορεί να κρύβει κινδύνους. Ο ουραγός Βλοχός προσπαθεί να πάρει τους πρώτους βαθμούς. Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν ακόμη προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και δυσκολίες της νέας κατηγορίας. Πρέπει να βγάλουν σύντομα αντίδραση, διαφορετικά η κατηγορία μπορεί να χαθεί. Στο Καρποχώρι ο Αστέρας θα τα δώσει όλα για την έκπληξη.

ΑΕ Μουζακίου – ΠΑ Σοφάδων

Σε τρομερή κατάσταση δείχνει η ΑΕ Μουζακίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου πέρα από το γεγονός ότι μετρά 3Χ3 παίζει κατά γενική ομολογία όμορφο ποδόσφαιρο. Μπροστά τους οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ένα παιχνίδι στα μέτρα τους. Θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί και να μην πέσουν θύμα έκπληξης. Η ΑΕΜ είναι το φαβορί και μένει να το αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου. Οι νεοφώτιστοι από τη μεριά, γνωρίζουν πως αυτό είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν. Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο χωρίς άγχος. Αυτό ίσως τους δώσει περισσότερες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα.

Αετός Αγίου Θεοδώρου – Νέα Νίκη Καμινάδων

Με την επίθεση που διαθέτει ο Αετός, τουλάχιστον στο παρόν, μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο της κατηγορίας. Στόχος για την ομάδα του Γιάννη Ποντίκα είναι το 4Χ4. Η Νίκη φυσικά και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Διαθέτει εμπειρία κι έναν προπονητή που γνωρίζει όσο λίγοι το τοπικό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει αρκετά πίσω. Καίγονται για βαθμούς. Το θέμα όμως είναι πως θα βρουν τρόπο να σταματήσουν τη γραμμή κρούσης των γηπεδούχων.

Διγενής – Ερμής Μαυραχάδων

Στη Μαγούλα “έσπασε” το αήττητο του Διγενή. Οι “πράσινοι” όμως αφήνουν πίσω τους αυτό το ματς και συγκεντρώνονται στο επόμενο. Ο Δημήτρης Μανασής θέλει την προσοχή όλων, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνέλθουν μετά τις δύο κολλητές βαριές ήττες από ΑΕΛ και ΑΕΜ. Έχουν όμως ακόμη ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά τους. Θα προσπαθήσουν για την έκπληξη οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση.

Ελπίδα Αγίου Γεωργίου – ΠΑΣ Αργιθέας

Μετρώντας ισάριθμες ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Ελπίδα ψάχνει μια γρήγορη αντίδραση, καθώς τα περιθώρια αν και νωρίς στενεύουν. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα ξέροντας ότι απέναντί τους θα βρεθεί ένας αξιόλογος αντίπαλος. Ο ΠΑΣ αν και νεοφώτιστος έχει δείξει ότι διαθέτει ένα καλοδουλεμένο σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει. Αυτό είναι ένα δύσκολο τεστ για τους “πράσινους”. Αν τα καταφέρουν και πάρουν τη νίκη θα δείξουν ότι μπορούν τον πρωταθλητισμό.

Νεφέλη – ΑΟ Μαγούλας

Ντέρμπι νεοφώτιστων στο Καλλίθηρο. Οι δύο ομάδες τα είπαν και πέρσι στην παρακάτω κατηγορία. Η Νεφέλη θα ψάξει το πρώτο της φετινό τρίποντο. Ο ΑΟΜ το πέτυχε την περασμένη αγωνιστική. Οι “ερυθρόλευκοι” στηρίζουν πολλά στη δύναμη της έδρας. Εκεί θα επιδιώξουν να πάρουν τους περισσότερους βαθμούς για να πετύχουν τον στόχο τους. Όσο για τους “πράσινους”, διαθέτουν ένα ρόστερ με παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους κι έναν προπονητή με όρεξη και γνώσεις στον πάγκο τους. Αν βρουν χημεία μπορούν να συνδυάσουν καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα. Ενδιαφέρον παιχνίδι που όπως όλα δείχνουν θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Παλαμαϊκή – Άρης Καρδίτσας

Το πρώτο της βαθμό πήρε την περασμένη αγωνιστική η Παλαμαϊκή. Πλέον θα προσπαθήσει να κάνει σεφτέ στα τρίποντα. Οι “γαλανόλευκοι” γνωρίζουν ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα. Ωστόσο δεν έχουν την πολυτέλεια για δεύτερες σκέψεις. Οι φιλοξενούμενοι με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη (πρώτη στο πρωτάθλημα) επί της ΑΕΚ θα πάνε στον Παλαμά για το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μάκη Κυριακόπουλο βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό και αποκτά χημεία. Αυτό θα τη βοηθήσει να αποδόσει καλύτερο ποδόσφαιρο και να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.

Προδρομιακός – ΑΕ Λεονταρίου

Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Δύο από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά δυνατοί στην έδρα τους, θα ψάξουν για το εντός 2Χ2. Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση όμως απέναντι σε μια ομάδα που “χτίστηκε” για να πρωταθλητισμό. Η ΑΕΛ ξεκίνησε με 3Χ3 και πλέον έχει μπροστά της το πιο δύσκολο ματς μέχρι τώρα. Αν καταφέρει και το πάρει θα δείξει χαρακτήρα …πρωταθλήτριας. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να τελειώσει χωρίς νικητή.

Σταύρος Καραγιώργος

karditsasport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
epsk a

Τετράδα αγώνων...

Next Article
aemouzakiou4

4Χ4 η AE Moυζακίου με τον ΠΑΣ Σοφάδων -Όλα τα αποτελέσματα της Α1'