Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κι άλλο Reddot Design Award για την PlanToys!

Ένα ακόμη διεθνές βραβείο, το Reddot Design Award 2017 απέσπασε η PlanToys, η πρώτη εταιρεία παιχνιδιού στον κόσμο που εφαρμόζει βιώσιμη πολιτική σε όλες τις δραστηριότητές της.

Πιο συγκεκριμένα η πίστα αγωνιστικών αυτοκινήτων της PlanToys ξεχώρισε, ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές, στην κατηγορία Babies & Children και κατέκτησε τα βραβείο σχεδιασμού Reddot για το 2017.

Παίζοντας με την πίστα αγωνιστικών αυτοκινήτων, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν με πολύ δημιουργικό τρόπο δεξιότητες όπως ο οπτικό-κινητικός συντονισμός και η λεπτή κινητικότητα.

Η PlanToys συνεχίζει να ξεχωρίζει στις πιο σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις και να μεταδίδει το όραμά της για ένα καλύτερο κόσμο, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών παιχνιδιών.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η PlanToys, με 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι η πρώτη βιώσιμη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα, οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα με όλη την γκάμα παιχνιδιών και συνολικά 100 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Plan Toys pista


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.plantoys.gr/

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ: 6944562025, email: anniekaragioule@gmail.com   




Total
0
Shares
Previous Article

Σ.Π.ΟΡ Τρικάλων: Ανάβαση στο Χαλικόβουνο από τη Δέση

Next Article

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παίζουμε για την “Καρδιά του Παιδιού”»

Related Posts