Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεγαλειώδης και με παλμό η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψ. βουλευτή Γ. Κωτσού στην Καρδίτσα

ekloges kwtsos 1

 

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΛΜΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Γ. Κωτσός: Πάμε μαζί για τη μεγάλη νίκη, για το άλμα στο μέλλον!

Μήνυμα σαρωτικής επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019, έστειλαν οι εκατοντάδες πολίτες που γέμισαν τον πεζόδρομο Πλαστήρα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, για να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Γιώργου Κωτσού.

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός ολοκλήρωσε τον κύκλο της προεκλογικής του εκστρατείας στο Νομό, με μια μεγαλειώδης και με παλμό συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης μας και πλέον αναμένει με μεγάλη αισιοδοξία το αποτέλεσμα που θα βγάλουν οι κάλπες για την εκπροσώπηση του Νομού μας στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Η αθρόα προσέλευση του κοινού παρά τη βροχόπτωση, στη βραδινή εκδήλωση, επιβεβαίωσε απόλυτα τη σημαντική εκλογική δυναμική που έδειχνε πως είχε ο κ. Κωτσός από τις περιοδείες που έκανε καθημερινά στα χωριά και τις συναντήσεις του με τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Ο ίδιος στην ομιλία του ευχαρίστησε «από καρδιάς τον κόσμο για την μεγάλη αγάπη και συγκινητική στήριξή του», δηλώνοντας «απόλυτα έτοιμος να δώσει πολλές μάχες στη Βουλή και στην κεντρική εξουσία για τα δίκαια του τόπου μας, εάν την Κυριακή εκλεγεί βουλευτής του Ν. Καρδίτσας».

Η ΟΜΙΛΙΑ

Αναλυτικά, στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητοί μου συμπατριώτες, Καρδιτσιώτισσες και Καρδιτσιώτες

Είμαι πολύ χαρούμενος που είστε σήμερα κοντά μου, δίπλα μου και στηρίζετε τον αγώνα που κάνω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας και να σας εκπροσωπήσω στη νέα Βουλή!

Η μαζική παρουσία σας στην κεντρική συγκέντρωσή μας, με κάνει πολύ αισιόδοξο για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της Κυριακής!

Σήμερα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η ΝΙΚΗ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στις κάλπες της 7ης Ιουλίου θα είναι σαρωτική!

Έφτασε η ώρα ο τόπος μας να αλλάξει εποχή και να προχωρήσει στο μέλλον με αυτοπεποίθηση, ακολουθώντας τον δρόμο της αλήθειας της συνέπειας και της πραγματικής ανάπτυξης!

Τον δρόμο που ήδη έχει χαράξει ο αρχηγός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνεχείς περιοδείες του σε κάθε γωνιά της Ελλάδος!

Αγαπητοί μου συμπατριώτες

Αυτές οι εθνικές εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον της χώρας μας, διότι στην ουσία συγκρούονται δυο διαφορετικοί κόσμοι:

– ο κόσμος του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού με τον κόσμο του Μαδούρο.

– ο κόσμος της ελεύθερης οικονομίας και της δημιουργικής προσπάθειας με τον κόσμο του κρατικισμού, των κολλητών και των φίλων.

– ο κόσμος του πατριωτισμού και της εθνικής υπερηφάνειας με τον κόσμο των οσφυοκαμπτών και των εθνομηδενιστών.

Σε αυτές τις εκλογές πρέπει όλοι οι Έλληνες να πάμε στις κάλπες και με την ψήφο μας να πάρουμε σαφή θέση σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε τα επόμενα χρόνια. Να επιλέξουμε τι είδους χώρα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές!

Στη σημερινή πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη γειτονιά μας να είναι ραγδαίες και την Τουρκία να απειλεί ευθέως την εθνική μας κυριαρχία, ο  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι πια η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ για επιστροφή της Ελλάδας στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!

Η μεγάλη «γαλάζια» παράταξή μας έχει τις λύσεις για να βγούμε από την μόνιμη κρίση, να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να προχωρήσουμε στον δρόμο της πολυπόθητης ανάπτυξης!

Καρδιτσιώτισσες και Καρδιτσιώτες

Ξέρω ότι η αγανάκτηση ξεχειλίζει για τους απαράδεκτους κυβερνητικούς χειρισμούς όλων σχεδόν των σοβαρών ζητημάτων που κρίνουν την επιβίωση και το μέλλον της πατρίδας μας.

Επίσης, λόγω της πολυετούς ενασχόλησής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, γνωρίζω από «πρώτο χέρι» τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας, τις αγωνίες, τις επιθυμίες και φυσικά τα έντονα παράπονά σας από την κεντρική εξουσία.

Μετά λόγου γνώσης λοιπόν σας λέω ότι η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση, η απραξία και η μιζέρια θα τερματιστούν αμέσως με τη μεγάλη πολιτική αλλαγή της 7ης Ιουλίου!

Την ημέρα αυτή, οι Έλληνες με την αποφασιστικότητα που πάντα δείχνουν σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας, θα τιμωρήσουν την πιο ανίκανη, ιδεοληπτική και λαϊκίστικη κυβέρνηση που διοίκησε ποτέ τη χώρα!

Τα έργα, οι ημέρες και δυστυχώς οι ταπεινωτικά δεσμευτικές συμφωνίες της, όπως το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, θα γραφτούν στη σύγχρονη ελληνική ιστορία με μαύρα γράμματα και θα αποτελούν για όλες τις μελλοντικές πολιτικές ηγεσίες του τόπου, τρανά παραδείγματα προς αποφυγήν!

Πρόκειται για την κυβέρνηση που με τις τραγικές πολιτικές επιλογές της:

– διέλυσε με άδικη υπερφορολόγηση τη μεσαία τάξη και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις,

– δημιούργησε τη νέα τάξη των φτωχοποιημένων επιδοματούχων,

– αποτρέπει τις ιδιωτικές και κυρίως τις ξένες επενδύσεις στη χώρα,

– ανάγκασε την αφρόκρεμα του επιστημονικού δυναμικού μας να μεταναστεύσει στο εξωτερικό,

– καθιέρωσε την υποαπασχόληση ως την κυρίαρχη μορφή εργασίας στον τόπο, μόνο και μόνο για να βελτιώσει εικονικά τους εφιαλτικούς δείκτες ανεργίας,

– κατάντησε άντρα ανομίας τα Ελληνικά πανεπιστήμια, επιτρέποντας σε περιθωριακά στοιχεία να εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο το περίφημο πανεπιστημιακό άσυλο,

– εκτόξευσε στα ύψη την εγκληματικότητα θεσπίζοντας εμμονικά αριστερίστικης φιλοσοφίας νομικές διατάξεις που στην ουσία παρερμηνεύουν τις προβλέψεις του συντάγματος για τα δικαιώματα των πολιτών και για την ελευθερία της έκφρασης,

– απελευθέρωσε χιλιάδες παράνομους του κοινού ποινικού δικαίου θεσπίζοντας ακατανόητα νόμους που σε καμία ευνομούμενη χώρα του κόσμου δεν ισχύουν,

– έχει αναγάγει το ψέμα και την προπαγάνδα σε βασικά εργαλεία άσκησης της ιδεοληπτικής καταστροφικής πολιτικής της.

Πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες κάνουν κάθε χρόνο αίτηση για να λαμβάνουν κοινωνικό μέρισμα! Αυτό είναι μεγάλη ντροπή για την σημερινή κυβέρνηση και προσωπικά για τον κ. Τσίπρα, διότι αντί να δημιουργήσει συνθήκες ευημερίας για τον λαό, τον έχει εξαθλιώσει!

Αυτό είναι πραγματική κατάντια για τον τόπο που δεν την αξίζει και θα πρέπει όλες και όλοι μας να αντιδράσουμε μαζικά!

Είναι ανάγκη να σταματήσουμε τον κατήφορο, να αλλάξουμε κυβέρνηση, να δώσουμε ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στην παράταξη που σήμερα πραγματικά έχει την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, αλλά και τη ΔΥΝΑΜΗ να το κάνει, στη Νέα Δημοκρατία!

Έχουμε επίγνωση των τεράστιων δυσκολιών και των σοβαρών δεσμεύσεων που υπάρχουν. Θα σταθούμε όμως στο ύψος των περιστάσεων και με τη συνεργασία σας θα δώσουμε την καθοριστική μάχη για την επιβίωση της πατρίδας μας!

Η προσπάθειά μας δεν έχει χρώματα ούτε κομματικά στεγανά, παρά χρειάζεται τη συμβολή όλων των Ελλήνων για να πετύχει τους εθνικούς στόχους της.

Έχουμε έτοιμο ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου που θα εφαρμόσουμε άμεσα μετά την ανάληψη των ηνίων της χώρας από το νέο Πρωθυπουργό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι ένα ρεαλιστικό, πολλαπλά μελετημένο και πλήρως κοστολογημένο πλάνο διακυβέρνησης το οποίο έχει ως βασικούς άξονες:

  • τη συνεργατικότητα
  • την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας
  • την καινοτομία
  • την ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών
  • τη δίκαια φορολόγηση
  • την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της υγείας και τη στήριξη των εισοδηματικά αδύνατων
  • την πάταξη της διαφθοράς, της ανομίας και της εγκληματικότητας
  • τη δημιουργία ενός νέου κράτους που θα υπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες των πολιτών, που δεν θα διώχνει τους επενδυτές και δεν θα «πνίγει» κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες

Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι η μεγάλη ευκαιρία:

  • για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ,
  • για να κάνουμε τον λαό μας να εμπιστευτεί ξανά την πολιτική και να αξιοποιήσει τις μοναδικές ικανότητές του,
  • για να δώσουμε στα παιδιά μας και σε όλη την ελληνική νεολαία αληθινές ελπίδες και δημιουργικό όραμα για το μέλλον τους στη χώρα μας και όχι σε ξένους τόπους.

Η Νέα Δημοκρατία στα 44 χρόνια της ιστορίας της, έχει ανταποκριθεί πάντα με επιτυχία στα κελεύσματα των καιρών, προσφέροντας σωτήριες υπηρεσίες στην πατρίδα.

Το ίδιο θα πράξει και αυτή τη φορά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των πολλών προβλημάτων και δυσκολιών που υπάρχουν.

Οι εγγυήσεις της Ν.Δ. για την ασφαλή έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική και πολιτική κρίση που τη μαστίζει σήμερα είναι:

  • Ο εργατικός, διορατικός και αποφασιστικός Πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
  • Η τεράστια εμπειρία που έχει αποκομίσει η ιστορική παράταξή μας από την πολυετή δράση της στην Ελληνική πολιτική σκηνή και στα διεθνή φόρα!
  • Το πλήθος παλιών και νέων άξιων στελεχών, με όρεξη για δουλειά, πολυεπίπεδες γνώσεις, άριστη επιστημονική και διοικητική κατάρτιση.

Το έχει κάνει πρώτη φορά στη μεταπολίτευση ο ιδρυτής της παράταξής μας, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής ο οποίος εδραίωσε τη δημοκρατία και την ασφάλεια στη χώρα εντάσσοντάς την στην Ευρωπαϊκή οικογένεια!

Στη συνέχεια όταν οι εξελίξεις το απαιτούσαν, έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όλοι οι επόμενοι ηγέτες της Ν.Δ. καθιστώντας την το ισχυρότερο ελληνικό κόμμα εξουσίας, με μεγάλη επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο!

Σήμερα, με την έξυπνη και συνετή καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα ανταποκριθούμε πλήρως και στο νέο κάλεσμα του λαού μας να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την μετατρέψουμε από φτωχό Ευρωπαίο μνημονιακό δεσμώτη,

  • σε πανευρωπαϊκό και γιατί όχι, παγκόσμιο πρωταθλητή των πραγματικών μεταρρυθμίσεων και της προόδου,
  • σε διεθνές πρότυπο δημοκρατικής οικονομικής λειτουργίας, συνέπειας, σταθερότητας και ανάπτυξης.

Καρδιτσιώτισσες και Καρδιτσιώτες

Από αυτές τις εθνικές εκλογές επιβάλλεται να αναδειχθούν άνθρωποι με όραμα, άποψη, γνώσεις και εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να ενισχύσουν την μεγάλη εθνική προσπάθεια της Ν.Δ. για αλλαγή σελίδας στη χώρα και να προωθήσουν ουσιαστικά τα τοπικά αιτήματα.

Στις κάλπες της 7ης Ιουλίου πρέπει να εκλέξετε εκπροσώπους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που είναι αποφασισμένοι να δώσουν σκληρές μάχες για τα δίκαια του Νομού μας.

Πιστεύω πραγματικά ότι για την Καρδίτσα όπου γεννηθήκαμε μεγαλώσαμε και επενδύσαμε όνειρα και ελπίδες μιας ζωής, αξίζει τον κόπο να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας!

Ζητώ την ψήφο σας για να μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω ότι έχω όλες τις δυνατότητες, τις γνώσεις και την απαιτούμενη εμπειρία να επιτύχω τους κοινούς μας στόχους.

Η νίκη έρχεται και θα είναι τόσο μεγάλη, όσο και οι προσδοκίες όλων μας να αναπνεύσουμε τον φρέσκο αέρα της αληθινής ελπίδας που μας στέρησαν με τα ψέματά τους οι επίδοξοι «σωτήρες» της πολιτικής!

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, Καρδιτσιώτισσες και Καρδιτσιώτες

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι οι πιο κρίσιμες για την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά.

Κάθε ψήφος μετράει καθοριστικά για το μέλλον όλων μας γι’ αυτό και πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών στην εκλογική διαδικασία.

Η αποχή είναι η ήττα της δημοκρατίας!

Σας καλώ να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες και να με εμπιστευθείτε!

Εσείς επιλέγετε τους εκπροσώπους σας στο Εθνικό Κοινοβούλιο και καθορίζετε τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα!

Την Κυριακή δείξτε ότι η δημοκρατίας μας είναι ανίκητη!

Την Κυριακή ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Την Κυριακή ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΤΣΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!!!




Total
0
Shares
Previous Article
kouloktsis sotiris

Οι αυριανές εκλογές και γιατί ζητώ την ψήφο Σας

Next Article
efthimiadis nikos kinal pasok ekloges

Η κεντρική ομιλία του υπ. Βουλευτη ΚΙΝΑΛ Ν. Καρδίτσας Νίκου Ευθυμιάδη