Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΚΕΑ: Μπαίνουν σήμερα τα χρήματα του Αυγούστου

kea

Από σήμερα θα αρχίσει να καταβάλλεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Η πληρωμή για τον μήνα Αύγουστο ξεκινά σήμερα το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη 27 Αυγούστου.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΚΕΑ Αυγούστου 2019 αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους του προς το τέλος του μήνα που διανύουμε και συγκεκριμένα, στις 27 Αυγούστου 2019, ημέρα Τρίτη.

Η πίστωση των χρημάτων θα αφορά όλους και όλες, των οποίων έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις μέχρι τις 31 Ιουλίου 2019, ενώ οι πληρωμές του επιδόματος αναμένεται να ξεκινήσουν από τις απογευματινές ώρες της προηγούμενης ημέρας.

Η πληρωμή του ΚΕΑ Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Επίδομα παιδιών Α21

Το επίδομα παιδιού και συγκεκριμένα η τέταρτη δόση θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Επίδομα ενοικίου

Στις 23 Αυγούστου αναμένεται να καταβληθεί και το επίδομα ενοικίου στέγασης, που αφορά τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους. Όπως γίνεται πάντα, η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων ξεκινά μία μέρα νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται πως για τον δικαιούχο το ποσό ανέρχεται στα 70 ευρώ το μήνα και για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού υπάρχει προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν οι συντάξεις στους δικαιούχους:

  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Αυγούστου 2019 ημέρα Τρίτη.
  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Αυγούστου 2019 ημέρα Τρίτη.
  • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 29 Αυγούστου 2019 ημέρα Πέμπτη.
  • Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 29 Αυγούστου 2019 ημέρα Πέμπτη.
  • Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 29 Αυγούστου 2019 ημέρα Πέμπτη.
  • Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 29 Αυγούστου 2019 ημέρα Πέμπτη.
  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 29 Αυγούστου 2019 ημέρα Πέμπτη.
  • Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη.

«Νέα Σελίδα»




Total
0
Shares
Previous Article
karkagias

Βαγγέλης Καρκαγιάς: Ο πολυμήχανος που έκανε το χόμπι του επάγγελμα και έγινε περιζήτητος

Next Article
panelladikes foto

Βάσεις 2019: Αυτά είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.