Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καθοριστική η συνδρομή της Ασημίνας Σκόνδρα στην κατασκευή του μεγάλου αρδευτικού έργου στο Δ. Παλαμά

Asimina Skondra 656

Καθοριστική η συνδρομή της Ασημίνας Σκόνδρα στην κατασκευή του μεγάλου αρδευτικού έργου στο Δ. Παλαμά

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μετά από 5 χρόνια προσπάθειας

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, που ένα μεγάλο αρδευτικό έργο, ύψους 6.000.000 ευρώ στο Δήμο Παλαμά και μέρους του Δήμου Σοφάδων, πήρε το δρόμο της υλοποίησης.

Πρόκειται για το μεγαλόπνοο έργο, μεταφοράς νερού με κλειστό δίκτυο, από τον ποταμό Καλέντζη στον ποταμό Σοφαδίτη και τη δημιουργία τεσσάρων αντιπλημμυρικών αντλιοστασίων.

Η ίδια συνέβαλε καθοριστικά, ώστε να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ξεπερνώντας τα εμπόδια που συναντούσε, το εν λόγω έργο,  από το 2016.

Η Βουλευτής σε δήλωσή της τονίζει:

«Ένα εμβληματικό έργο, που θα λύσει τεράστια προβλήματα στους αγρότες του Δήμου Παλαμά, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, αντιμετωπίζοντας ζητήματα που τους απασχολούν, στις περιοχές Παλαμά, Μάρκου, Καλυβακίων καθώς και Πεδινού, Προαστίου, Κοσκινά και Βλοχού, αλλά και μέρους του Δήμου Σοφάδων, καλύπτοντας περίπου 22.000 στρέμματα.

Πιστός στην υπόσχεση που μας έδωσε, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συνάντησή μας στις 24/7, παρουσία του Δημάρχου Παλαμά κ. Σακελλαρίου, ενέταξε το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με χρηματοδότηση 6.000.000 ευρώ.

Με την υπογραφή του Περιφερειάρχη μας κ. Αγοραστού, πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε αισίως η όλη διαδικασία.

Αξίζει να αναφέρω, ότι ο κ. Αγοραστός, είχε από την πρώτη στιγμή, αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του έργου αυτού και το συμπεριελάμβανε ανελλιπώς, από το 2016, στη λίστα των προτεινομένων έργων, προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, ώστε να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η απόφαση, βεβαίως, του Δήμου Παλαμά ήταν ειλημμένη και η μελέτη έτοιμη, από την Τεχνική Υπηρεσία του.

Ωστόσο, η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, δεν το ενέταξε ποτέ, παρόλη τη σπουδαιότητά του.

Θέλω να ευχαριστήσω, του Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για την εποικοδομητική συνεργασία μας, την άμεση απόφαση και την ταχύτητα των ενεργειών του, για την ένταξη του σημαντικού αυτού έργου.

Αποδεικνύεται στην πράξη, πως όταν υπάρχει θέληση, υπευθυνότητα και συνεργασία μεταξύ Κεντρικής Εξουσίας, Περιφερειών και Δήμων, τα αποτελέσματα είναι απτά, θετικά και πάντα προς όφελος της κοινωνίας.

Η κυβέρνησή μας, πιστεύει στον πρωτόγεννη τομέα και τον στηρίζει με όλους τους τρόπους. Δημιουργεί τις συνθήκες, ώστε οι αγρότες μας να καλλιεργούν, να παράγουν, να τονώνουν τις τοπικές οικονομίες και να δίνουν ζωή στην ύπαιθρο.

Προσωπικά, με τον ίδιο ζήλο, την ίδια άοκνη προσπάθεια και διάθεση συνεργασίας με Φορείς, θα συνεχίσω να διεκδικώ για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου».




Total
0
Shares
Previous Article
ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Να πάρουμε τις ζωές μας πίσω»: Δικαίωμα ή Καθήκον;

Next Article
maravas kostas pylh

Επιστολή Δημάρχου Πύλης στον Υπ. Οικονομικών για το επίδομα θέρμανσης καυσοξύλων

Related Posts