Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κάθετη αντίθεση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην Πύλη

Κάθετη αντίθεση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην Πύλη

 

Την κάθετη αντίθεση του Δήμου Πύλης και της τοπικής κοινωνίας, για την πρόθεση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος να κλείσει το κατάστημα της Πύλης, εξέφρασαν ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Σιμορέλης και Παναγιώτα Δριτσέλη, στη συνάντησή τους με τον  Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη.

Η επιτροπή διατύπωσε με ατράνταχτα επιχειρήματα τους λόγους για τους οποίους η ΕΤΕ, πρέπει να «ξεχάσει» κάθε σκέψη κλεισίματος ή υποβάθμισης του καταστήματος της στην Πύλη, αφού αυτό εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους των ορεινών χωριών της περιοχής.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης κατανόησε τις θέσεις των εκπροσώπων της περιοχής και δεσμεύτηκε να τις μεταφέρει και να εισηγηθεί την επανεξέταση του θέματος και πλέον είμαστε σε αναμονή –ίσως- ευχάριστων ειδήσεων.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Πύλης άδραξε την ευκαιρία και έθεσε την αναγκαιότητα χρηματοδότησης της κατασκευής του Φράγματος Πύλης.

Πράγμα το οποίο αποδέχθηκε ο κ. Φλαμπουράρης – Υπουργός Επικρατείας και μέσα στον μήνα θα αναληφθούν από τα συναρμόδια υπουργεία πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.




Total
0
Shares
Previous Article
pagaki eksipno 1

Μήπως θα ’πρεπε να το δούμε λιγάκι «αλλιώς»;

Next Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων