Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καθαρό το οδικό δίκτυο στον Δήμο Μουζακίου

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Μουζακίου, στα ορεινά και στα πεδινά, χάρις στην έγκαιρη κινητοποίηση των δημοτικών συνεργείων.

Η χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην προσπελασιμότητα των δρόμων σε αρκετά σημεία, ωστόσο ο Δήμος που ήταν σε πλήρη ετοιμότητα , κινήθηκε γρήγορα και τ’ αντιμετώπισε με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Από νωρίς το πρωί, γκρέϊντερ, φορτωτές, JCB του δημοτικού στόλου μηχανημάτων, επενέβησαν για ν’απομακρύνουν τις ποσότητες του χιονιού στο οδικό δίκτυο του Δήμου. Σε όλα τα σημεία και ειδικά σε όσα υπήρχε πάγος κι ήταν άκρως επικίνδυνα, έγιναν παράλληλα ρίψεις αλατιού.

Ο Αντιδήμαρχος κος Κουτσογιάννης Ιωάννης, πληροφορεί τους δημότες για τυχόν επιπλέον ρίψεις αλατιού όπου υπάρχει ανάγκη, να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2445350105.

Koutsogiannis-mouzakinews




Total
0
Shares
Previous Article

"Η Επιστροφή" και "Κοκορόκι: Ο ήρωας της Φάρμας" στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Next Article

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών ο Ευάγγελος Κακαράντζας

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…