Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καθαρισμός του ποταμού Γάβρα από την Π.Ε Καρδίτσας

gavras potamos Karditsa

 Εργασίες καθαρισμού του ποταμού Γάβρα στο ύψος της Τ.Κ Μητρόπολης πραγματοποιούν μηχανήματα της Π.Ε Καρδίτσας.

Παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, προκειμένου να διευκολύνεται η ροή των υδάτων:

‘’Μετά την πρόσφατη πλημμύρα ξεκινήσαμε άμεσα τον επανακαθαρισμό ποταμών, με ταυτόχρονη διαμόρφωση των πρανών τους. Έτσι και στον ποταμό Γάβρα, στην Τ.Κ Μητρόπολης πραγματοποιούμε εργασίες καθαρισμού σε μήκος 1,5 χλμ περίπου  σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους,  τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και τον πρόεδρο της Τ.Κ κ. Βάιο Κουκουζέλη. Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν κοπή δέντρων και αυτοφυούς παρόχθιας βλάστησης, απομάκρυνση κλαδιών και φερτών υλικών και καθαρισμό της συσσωρευμένης λάσπης. Στόχος μας να αποσυμφορηθεί η κοίτη του ποταμού και να διευκολύνεται η απρόσκοπτη ροή των υδάτων. Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται εργασίες διαμόρφωσης της όχθης αμφοτερόπλευρα του ποταμού. Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε ως Π.Ε Καρδίτσας σε κάθε σημείο που χρήζει εργασιών καθαρισμού και επαναδιαμόρφωσης. Είναι για εμάς προτεραιότητα, όπως και για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, η αποκατάσταση κομβικών – για την αντιπλημμυρική προστασία – σημείων’’.

gavras potamos Karditsa1




Total
0
Shares
Previous Article
logo omadon palaimaxon mouzaki

Σήμερα ο φιλανθρωπικός αγώνας παλαίμαχων στο γήπεδο Μουζακίου

Next Article
epimelitirio Ellados katastrofes plimira Karditsa

Το Ε.Ε.Α. δίπλα στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Καρδίτσας

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας