Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καθαρισμός αρδευτικών καναλιών στην Τ.Κ Λεονταρίου

Καθαρισμός αρδευτικών καναλιών στην Τ.Κ Λεονταρίου

Καθαρισμός αρδευτικών καναλιών στην Τ.Κ Λεονταρίου

Το έργο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος

 Συνεχίζονται οι καθαρισμοί αρδευτικών καναλιών και ποταμών στην Π.Ε Καρδίτσας. Σε συνέχεια της εργολαβίας ύψους 70.000 ευρώ πραγματοποιήθηκαν νέες παρεμβάσεις στην Τ.Κ Λεονταρίου. Το έργο επισκέφτηκε με τον πρόεδρο της Τ.Κ Λεονταρίου κ. Αντώνη Σαλαγιάννη και αγρότες της περιοχής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος: ‘’Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε με εργασίες απομάκρυνσης φερτών υλικών, παρόχθιας βλάστησης και απορριμάτων από αρδευτικά κανάλια και ποτάμια στην περιοχή της αρμοδιότητάς μας. Μειώνουμε έτσι τον κίνδυνο μόλυνσης του περιβάλλοντος, ενισχύουμε την  αντιπλημμυρική προστασία για τους παρακείμενους οικισμούς και τις καλλιέργειες και αποδίδουμε ξανά χρηστικό ρόλο στα έργα αυτά. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, την Δ/νση Τεχνικών Έργων και τους προέδρους των Τ.Κ, παρεμβαίνουμε όπου κρίνεται απαραίτητο, μετά και από σχετικά αιτήματα των κατοίκων της περιοχής’’.

Και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συμπλήρωσε: ‘’ Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι πολλά από τα αρδευτικά αυτά κανάλια δεν είχαν καθαριστεί για χρόνια, με αποτέλεσμα τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν να δρουν σωρευτικά σε περιπτώσεις πλημμυρικών φαινομένων και μόλυνσης του περιβάλλοντος. Σημείο αναφοράς για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, η συντήρηση και βελτίωση του αρδευτικού δικτύου, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των αγροτών. Στόχος μας η στήριξη του αγροτικού τομέα μέσα από την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας’’.

Καθαρισμός αρδευτικών καναλιών στην Τ.Κ Λεονταρίου

Καθαρισμός αρδευτικών καναλιών στην Τ.Κ Λεονταρίου




Total
0
Shares
Previous Article
panepisthmio thessalias

Υποβολή αιτήσεων στο ΠΜΣ “Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο”

Next Article
syndesmos viomixanon thessalias

Διεξαγωγή μοριακού τεστ για τον Covid-19, σε όλους τους εργαζομένους του ΣΒΘΣΕ μετά την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές διακοπές