Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα

Share

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019, σας καλούμε σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 28η Ιουλίου 2023, ημέρα Παρασκευή με ώρα έναρξης 11:00 και ώρα λήξης 14:00. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη χρήση των λογαριασμών του Δήμου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης του Δημάρχου για ορισμό υπαλλήλου υπευθύνου για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω του συστήματος E.PDE. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί τροποποίησης της 49/2021 απόφασης του Δ.Σ., που αφορά την παροχή εξουσιοδοτήσεων και την χρήση των λογαριασμών του Δήμου στη Συνεταιριστική Τράπεζα της Καρδίτσας. Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί τροποποίησης της 30/2020 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά τροποποίηση/συμπλήρωση της 13/2020 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά την παροχή εξουσιοδοτήσεων και την χρήση των λογαριασμών του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδας. Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).

Τα θέματα κρίνονται κατεπείγοντα λόγω της εσωτερικής αλλαγής του αναπληρωτή προϊσταμένου της οικονομικής υπηρεσίας, καθώς και του αναπληρωτή προϊσταμένου της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου.

Παρακαλούμε όπως με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση dlplastira@plastirasota.gr, με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δημαρχείο ή με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ.,

Α) αποφανθείτε για το κατεπείγον ή μη της συνεδρίασης και του θέματος της παρούσας πρόσκλησης,

Β) καταθέσετε τις απόψεις σας και την ψήφο σας επί του ανωτέρω θέματος.

Για το θέμα θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  εισήγηση για την ενημέρωσή σας. Επιπλέον, θα σας αποσταλεί πίνακας όπου θα συμπληρώσετε την επιλογή ως προς την έγκριση ή μη τόσο του κατεπείγοντος της συνεδρίασης όσο και του θέματος της ημερήσιας διάταξης. Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετε ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ αλλά και απόψεις ή παρατηρήσεις.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους μόνο εφόσον το θέμα της ημερήσιας διάταξης τυχόν αφορά στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι  αποφάσεις  που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος Θωμάς

Δείτε επίσης