Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Share

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019, σας καλούμε σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 5η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης 11:00 και ώρα λήξης 14:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2023. (Εισηγητές: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος και κ. Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας).
  2. Λήψη απόφασης σχετικά με 1η παράτασης προθεσμίας του έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ» (Εισηγητής: Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  3. Λήψη απόφασης σχετικά με 1η παράταση προθεσμίας του έργου: ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ- ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ- ΝΕΟΧΩΡΙ) (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)

Τα θέματα κρίνονται κατεπείγοντα και προτείνεται η λήψη απόφασης γι’ αυτά το συντομότερο λόγω των επικείμενων περιορισμών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου.

Παρακαλούμε όπως με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση dlplastira@plastirasota.gr, με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δημαρχείο ή με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ.,

Α) αποφανθείτε για το κατεπείγον ή μη της συνεδρίασης και των θεμάτων της παρούσας πρόσκλησης,

Β) καταθέσετε τις απόψεις σας και την ψήφο σας επί των ανωτέρω θεμάτων.

Για τα θέματα θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  εισήγηση για την ενημέρωσή σας. Επιπλέον, θα σας αποσταλεί πίνακας όπου θα συμπληρώσετε την επιλογή ως προς την έγκριση ή μη τόσο του κατεπείγοντος της συνεδρίασης όσο και του θέματος της ημερήσιας διάταξης. Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετε ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ αλλά και απόψεις ή παρατηρήσεις.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους μόνο εφόσον το θέμα της ημερήσιας διάταξης τυχόν αφορά στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος Θωμάς

Δείτε επίσης