Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας

Καλείστε να προσέλθετε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημοτικού Καταστήματος στo Ανθηρό στις 24-4-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων με τα παρακάτω έκτακτα θέματα της  ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010.

Θέμα:  1ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση/συμπλήρωση της 135/2016 απόφασης Δ.Σ. σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο.
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
Θέμα:  2ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας με το Δήμο Καρδίτσας για την εποπτεία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου.
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι:

Στο αριθ. πρωτ. 1340/12-4-2017  έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας  ορίζεται καταληκτική προθεσμία η 24-4-2017 και ως απαραίτητη προϋπόθεση η συνεργασία με Δήμο Καρδίτσας (έδρα Νομού), η αρμόδια Δνση του οποίου θα ασκεί την εποπτεία και έλεγχο του υπόψη έργου.

Αίτηση χρηματοδότησης για ίδρυση «Κέντρου Κοινότητας» στο Δήμο Αργιθέας (ΕΣΠΑ 2014-2020), άλλως η αίτηση του Δήμου θα απορριφθεί, αναφέρει η υπηρεσία της Περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου

Next Article

Ιερά Πανήγυρις στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς