Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κατεπείγουσα διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα

Ίδρυση του Γραφείου του Δημότη Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Κατεπείγουσα διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019 και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 426/77233/13-11-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ, σας καλούμε σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 28η Ιανουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη με ώρα έναρξης 09:00 π.μ. και ώρα λήξης 11:00 π.μ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Το μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει ως εξής:

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2021.
    (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον για την ταχύτερη εκτέλεση της εισηγούμενης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού καθώς αφενός αφορά στο μεγαλύτερο μέρος της σε αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ, αφετέρου πρόκειται για ήδη εγκεκριμένη αναμόρφωση που έχει ακυρωθεί λόγω διαδικαστικού σφάλματος και έτσι έχει χαθεί αρκετός χρόνος.

Παρακαλούμε όπως με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση symvoulio@0847.syzefxis.gov.gr, με τηλεομοιοτυπία στο 2441095360, με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δημαρχείο ή με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ.,

Α) αποφανθείτε για το κατεπείγον ή μη της συνεδρίασης και του θέματος της παρούσας πρόσκλησης,

Β) καταθέσετε τις απόψεις σας και την ψήφο σας επί του ανωτέρω θέματος.

Για το θέμα θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εισήγηση και σχετικά έγγραφα για την ενημέρωσή σας. Επιπλέον, θα σας αποσταλεί πίνακας όπου θα συμπληρώσετε την επιλογή ως προς την έγκριση ή μη τόσο του κατεπείγοντος της συνεδρίασης όσο και του θέματος της ημερήσιας διάταξης. Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετε ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ αλλά και απόψεις ή παρατηρήσεις.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους μόνο εφόσον το θέμα της ημερήσιας διάταξης τυχόν αφορά στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι  αποφάσεις  που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος Θωμάς




Total
0
Shares
Previous Article
vasilis tsiakos

Β. Τσιάκος: Υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων στην ιστορία του Δήμου

Next Article
rapidtest covid19 karditsa

Τρία θετικά κρούσματα covid19 σήμερα στην Καρδίτσα

Related Posts