Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κατάθεση στεφάνου για την επέτειο του Πολυτεχνείου από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν.Καρδίτσας

Κατάθεση στεφάνου για την επέτειο του Πολυτεχνείου από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν.Καρδίτσας

Κατάθεση στεφάνου για την επέτειο του Πολυτεχνείου από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν.Καρδίτσας

Το μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τούτες τις δύσκολες ώρες για τον τόπο μας πιο επίκαιρο από ποτέ, καθορίζοντας το παρόν και το μέλλον μας. Φέτος, η εξέγερση του πολυτεχνείου εναντίον της δικτατορίας των συνταγματαρχών αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς λίγο καιρό πριν η ελληνική δικαιοσύνη καταδίκασε τη φασιστική συμμορία της χρυσής αυγής, ως εγκληματική οργάνωση. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ αυταρχισμού, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να περιορίσει τις λαϊκές αντιδράσεις στα αντιλαϊκά και αντιδημοκρατικά μετρά που παίρνει. Εκμεταλλεύεται τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες της πανδημίας, ώστε να γκρεμίσει όλα όσα έχουν κατακτηθεί με αγώνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν.Καρδιτσας λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες και με ευθύνη απέναντι στην προστασία της δημόσιας υγείας και της ζωής, τίμησε με κατάθεση στεφάνου από αντιπροσωπεία του, αποτελούμενη από τον Βουλευτή Σπύρο Λάππα και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Νεολαίας στο μνημείο των Ηρώων.

Με αφορμή την οφειλόμενη τιμή στη φετινή επέτειο, απαιτούμε από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενισχύοντας πρώτα το ΕΣΥ και την προστασία όλων όσων πλήττονται από την οικονομική κρίση δηλαδή εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, μικρομεσαίους και μικροεπιχειρηματίες.

Η Δημοκρατία και η ιστορική μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., ο αγώνας για τη Δημοκρατία είναι αγώνας που δεν τελειώνει ούτε περιορίζεται. Είναι αγώνας που αφορά την κάθε μέρα, το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου.




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Next Article
lappas spyros

Επίκαιρη επερώτηση των θεσσαλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχετικά με τις ελλιπείς υποδομές στη Θεσσαλία

Related Posts