Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Κατάσβεση πυρκαγιάς» σε εργοστάσιο επίπλων στο Μουζάκι (φωτο-video)

 

Άσκηση ετοιμότητας (Συμβάν Αστικής Πυρκαγιάς) των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε σήμερα 24 Απριλίου 2018 και ώρα 10:30 το πρωΐ, στην περιοχή ευθύνης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου, με σκοπό τη διαπίστωση ετοιμότητας, συντονισμού και αποτελεσματικότητας των πυροσβεστικών δυνάμεων της περιοχής μας σε περίπτωση εκδήλωσης μεγάλης αστικής πυρκαγιάς και τη διαπίστωση του επιπέδου συνεργασίας και συντονισμού των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και άλλων φορέων.

Συγκεκριμένα, η άσκηση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις στην επιχείρηση βιοτεχνία επεξεργασίας ξύλου & παραδοσιακών επίπλων – επίπλων κουζίνας, ιδιοκτησίας ΥΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ & ΣΙΑ, που βρίσκεται στο 1ο χλμ Μουζακίου- Καρδίτσας.

Στην άσκηση έλαβαν μέρος: η Π.Υ. Μουζακίου με δύο (2) οχήματα, η Π.Υ. Καρδίτσας με ένα (1) όχημα, η Π.Υ. Σοφάδων με ένα (1) όχημα, και η Π.Υ. Παλαμά με ένα (1) όχημα.

Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο χώρο επεξεργασίας πρώτων θλών ξυλείας της βιοτεχνίας και επεκτάθηκε στους υπόλοιπους χώρους αυτής, καθώς και τη διάσωση λιπόθυμου ατόμου στο εσωτερικό της επεχείρησης. Επίσης στην άσκηση συμετείχαν η ΕΛ.ΑΣ., η Δ.Ε.Η. και το Ε.Κ.Α.Β.

Στην άσκηση παρεβρέθη ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Πύραρχος Κορέλας Σωτήριος και το συντονισμό της διεξαγωγής της άσκησης είχε ο Αν. Διοικητής της Π.Υ. Καρδίτσας Αντιπύραρχος Κοκώνης Χρήστος, με τη συνδρομή του Διοικητή της Π.Υ. Μουζακίου Επιπυραγού Φούκα Στυλιανού. Την άσκηση παρακολούθησαν ο Διοικητής Π.Υ. Παλαμά, Επιπυραγός Σίμος Βασίλειος και ο Αν. Διοικητής της Π.Υ. Σοφάδων Επιθπυραγός Ζαβλάγκας Ευάγγελος. Στο χώρο της άσκησης παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Μουζακίου & Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ Κωτσός Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μουζακίου κ. τσιούμας Δημήτριος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
fotiamouzaki

pirosvestikimouzakiou

pirosvestikimouzakiou3

pirosvestikimouzakiou2

pirosvestikimouzakiou1

pirosvestikimouzakiou14

pirosvestikimouzakiou13

pirosvestikimouzakiou12

pirosvestikimouzakiou11

pirosvestikimouzakiou10

pirosvestikimouzakiou9

pirosvestikimouzakiou8

pirosvestikimouzakiou7

pirosvestikimouzakiou6

pirosvestikimouzakiou5

pirosvestikimouzakiou4




Total
0
Shares
Previous Article

Στον Άγιο Γεώργιο των Αγίων Αναργύρων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Next Article

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας: «Αναδοχή – Υιοθεσία»