Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κατασκηνώσεις Νεράϊδας: Ξεκίνησε η Β’ κατασκηνωτική περίοδος

Εγγραφές κατασκηνωτών-τριών στις παιδικές εξοχές (κατασκηνώσεις) Νεράϊδας Πεζούλας

Κατασκηνώσεις Νεράϊδας: Ξεκίνησε η Β’ κατασκηνωτική περίοδος

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Α’ κατασκηνωτικής περιόδου των κατασκηνώσεων Νεράιδας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, η Β΄κατασκηνωτική περίοδος, με παιδιά προερχόμενα κυρίως από την περιοχή της Καρδίτσας.

Υποδεχόμενος τα παιδιά ο πρόεδρος των κατασκηνώσεων κ. Θωμάς Στεργιόπουλος ανέφερε ότι μετά από χρόνια η κατασκήνωση λειτουργεί με νέους όρους και προσφέρει υψηλής ποιότητας φιλοξενία και δραστηριότητες. Η πρώτη περίοδος έληξε με ιδιαίτερη επιτυχία και φιλοξενήθηκαν παιδιά από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της Ένωσης Αστυνομικών, αλλά του Συλλόγου Τριτέκνων Λεμεσού Κύπρου. Έπεται η συνέχεια με παιδιά που προέρχονται κυρίως από την Καρδίτσα.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τα παιδιά της Β’ κατασκηνωτικής περιόδου και ευχόμαστε το δεκαήμερο αυτό να αποτελέσει μια σπουδαία εμπειρία. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του προσωπικού της κατασκήνωσης για την άψογη και επιμελημένη εργασία τους. Φέτος ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα το όραμά μας να μετατραπούν οι κατασκηνώσεις της Νεράιδας σε ένα δημιουργικό CAMPUS Ελληνικού πολιτισμού, που θα φιλοξενεί Ελληνόπουλα από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια. Επίσης οι Θερινές Ακαδημίες που φάνταζαν όνειρο για κάποιους, έγιναν φέτος πραγματικότητα. Με εξωστρέφεια διεκδικούμε ένα σύγχρονο ρόλο για τον Δήμο και την Λίμνη Πλαστήρα».

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της κατασκήνωσης κ. Στεργιόπουλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια και ανέφερε πως: «κύριο μέλημα όλων μας (Διοικητικό Συμβούλιο και στελέχη του προσωπικού) είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες προς τα παιδιά, κάτι που πράξαμε ήδη στην Α’ κατασκηνωτική περίοδο».




Total
0
Shares
Previous Article
panagia dekapentvgoustosmoni spilias

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Σπηλιάς

Next Article
agelakis dimosthenis

"Έφυγε" από τη ζωή ο Δημοσθένης Αγγελάκης σε ηλικία 75 ετών