Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Kατασκευή της οδού Σπηλιά Βραγγιανά (τμήμα Ι.Μ. Σπηλιάς – Στεφανιάδα)

.

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η σύμβαση για την κατασκευή της οδού Σπηλιά Βραγγιανά (τμήμα Ι.Μ. Σπηλιάς – Στεφανιάδα) προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ

Κώστας Αγοραστός: «Κάθε νέο έργο αποτελεί και μια πηγή ελπίδας»

Στην βελτίωση της οδού Σπηλιά Βραγγιανά (τμήμα Ι.Μ. Σπηλιάς – Στεφανιάδα) προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου προϋπολογισμού 2.574.000 € (με ΦΠΑ). Το έργο υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από τη Διεύθηνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

«Πρόκειται για ένα έργο που έχει σαν στόχο τη δημιουργία μιας λειτουργικής και ασφαλούς οδικής πρόσβασης. Στόχος της αιρετής Περιφέρειας είναι η ασφαλής μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Κάθε νέο έργο αποτελεί και μια πηγή ελπίδας στο σημερινό δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Βασίλη Τσιάκο, τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Βουλευτή  κ. Π. Βράντζα, υλοποιούμε έργα ουσίας για τους πολίτες», δήλωσε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Το έργο αφορά στην  βελτίωση του τμήματος περίπου 2 χλμ. της υπ΄αριθ. 9 δευτερεύουσας Επαρχιακής Οδού «Καρδίτσας- Στεφανιάδα» που έχει ως αφετηρία την διασταύρωση προς την Ιερά Μονή Σπηλιάς. Το έργο περιλαμβάνει τα εξής:

  • Γενικές εκσκαφές σε γαιώδες-ημιβραχώδες και βραχώδες έδαφος,
  • Την κατασκευή  επιχώματος ,
  • Την κατασκευή τοίχων,
  • Την κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων και μικροκατασκευών,
  • Την κατασκευή σωληνωτών οχετών, κιβωτοειδών οχετών, με τα φρεάτια απορροής όμβριων υδάτων,
  • Εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης της οδού
  • Την σήμανση –ασφάλιση της οδού.




Total
0
Shares
Previous Article

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στο Παγκαρδιτσιώτικο Συλλαλητήριο

Next Article

Τρίκαλα: Σήμερα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Related Posts