Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κατασχέθηκε πάνω από 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης στα Τρίκαλα

kannabis trikala

 

Κατασχέθηκε πάνω από (1) κιλό ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε σε οικία 33χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα κάνναβης σε οικία στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε οικία 33χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους (1) κιλού και (111) γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για τα αδικήματα της κλοπής και της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών. (σχετ: 24-07-2019 Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων)

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.




Total
0
Shares
Previous Article
kentro emporiou karditsa

Ξεκινά η υλοποίηση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Καρδίτσας

Next Article
phone passwords

Δείτε τα χειρότερα PINs που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος

Related Posts

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»
Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»

Η ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροδιατροφή» καθώς και «Αειφορία – Ανθεκτικότητα - Βιωσιμότητα»