Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καταγγελία Γκουρμπάτση για την υπόθεση πνιγμού γυναίκας στο Μουζάκι

andrianos gourbatsis mouzaki

Καταγγελία Γκουρμπάτση για την υπόθεση πνιγμού γυναίκας στο Μουζάκι

Λάβαμε και δημοσιεύουμε καταγγελία του κ. Ανδριανού Γκουρμπάτση:

andrianos gourbatsis Ως Τεχνικός Σύμβουλος της οικογένειας της αδικοχαμένης Φαρμακοποιού Ευδοκίας – Μυρτούς Πλακιά, η οποία στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Μουζάκι Καρδίτσας, με ευθύνη των αρμοδίων εμπλεκομένων Φορέων του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, έχασε τη ζωή της (πνίγηκε) πέφτοντας με το αυτοκίνητο της στον ποταμό Πάμισο, καταγγέλλω τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου γιατί παραβιάζει τον νόμο.

Πιστεύω αυτό συμβαίνει στην προσπάθειά του να συγκαλύψει τις ποινικές ευθύνες που έχουν προκύψει και αναλυτικά περιγράφονται στη σχετική Προκαταρκτική Τεχνική Έκθεση μου, που ήδη έχω παραδώσει στον πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας κ. Αντ. Φούσα, προκειμένου να υποβληθεί – αν δεν έχει ήδη υποβληθεί – στην Κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, που διενεργεί σχετική Προκαταρκτική Εξέταση.

Ειδικότερα το ως άνω όργανο της ΓΓΠΠ που προΐσταται του προαναφερόμενου Μηχανισμού  αρνείται (σιωπηρά) παρανόμως ν’  απαντήσει μέχρι σήμερα επί της με ημερομηνία 19 Οκτωβρίου 2020 αιτήσεως της οικογένειας απευθυνόμενη προσωπικά στον ίδιο, δια της οποίας ζητείται η παροχή στοιχείων σχετικών με το μήνυμα που εστάλη στις 18-09-2020 από τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης «112» της ΓΓΠΠ στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Για την αποκατάσταση της νομιμότητας, που δεν νοείται σε ένα κράτος δικαίου να μην ισχύει σε όλες τις υπηρεσιακές ενέργειες των οργάνων του Δημοσίου, θα πρέπει να παρέμβει άμεσα ο πολιτικός του προϊστάμενος Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς, αν φυσικά ο ίδιος δεν το γνωρίζει και δεν καλύπτει την ως άνω παράνομη συμπεριφορά του.


ΠΗΓΗ




Total
0
Shares
Previous Article
teli kukloforias

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Ποιοι απαλλάσσονται & δεν πληρώνουν

Next Article
koutsoxristos ekkliia

Η Αίρεση του κορονοϊού