Καταγγελία κατοίκων Ραχούλας Καρδίτσας κατά του παρόχου κινητής τηλεφωνίας cosmote

Καταγγελία κατοίκων Ραχούλας Καρδίτσας κατά του παρόχου κινητής τηλεφωνίας cosmote

Καταγγελία κατοίκων Ραχούλας Καρδίτσας κατά του παρόχου κινητής τηλεφωνίας cosmote

Με την παρούσα καταγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την συμπεριφορά του παρόχου κινητής τηλεφωνίας cosmote σε βάρος ενός ολόκληρου χωριού της Ραχούλας Καρδίτσας και όλης της ευρύτερης περιοχής από χάνι Κατσιούλα έως και την περιοχή του Ιτάμου που είναι μια κοιλάδα μήκους 15 περίπου χιλιομέτρων

Η περιοχή “καλύπτεται” από δύο κεραίες cosmote, μία ανατολικά του χωριού σε απόσταση περίπου 6 χιλιομέτρων αλλά χωρίς άμεση οπτική επαφή (παρεμβάλλεται κορυφογραμμή) και άλλη μία δυτικά (περιοχή λίμνης Πλαστήρα – Καστανιά) σε απόσταση 10 περίπου χιλιομέτρων κι αυτή χωρίς οπτική επαφή.

Υπήρχε πρόβλημα και παλιότερα με την κάλυψη αλλά τα τελευταία χρόνια η κατάσταση είναι απελπιστική όχι μόνο από ποιότητα αλλά και ικανότητα λήψης σήματος!

Όλες οι προσπάθειες των συνδρομητών πέφτουν στο κενό.

Μόνο πολλές υποσχέσεις για αναβάθμιση των κεραιών δόθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια αλλά δεν έγινε τίποτα.

Όλες οι συνδέσεις των μόνιμων κατοίκων του χωριού και συνοικισμών -συμβόλαια και καρτοκινητά- είναι σε αυτό τον πάροχο γιατί δεν καλύπτει άλλη εταιρία την περιοχή.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στις ανάλογες ενέργειες ώστε η εταιρία να υλοποιήσει τους όρους παροχής υπηρεσιών που κατά την γνώμη μας δεν εφαρμόζονται.

Αίτηση – καταγγελία και κατάλογος 80 υπογραφών που παραδόθηκε σε όλους τους αρμόδιους και στον δήμο Καρδίτσας από τον Φεβρουάριο του 2023 χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι σήμερα

Για τους κατοίκους – συνδρομητές

Γριβέλλας Γιάννης

Κολοβός Ιωάννης

Total
0
Shares