Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καταδυτικός Τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο

ped thessalias 2

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3-8-2019 στο αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου η ημερίδα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με θέμα: «Καταδυτικός Τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο».

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου του Δήμου Βόλου , κος Γιώργος Μουλάς κήρυξε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας, παρουσία φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των καταδύσεων και του τουρισμού γενικότερα.

Στη συνέχεια παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους:

Ο κ. Σπυρίδων Ιωσηφίδης Τεχνολόγος Ιχθυολόγος Πανεπιστημίου Αιγαίου, Φορέας διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου, με θέμα:  Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Β.Σποράδων. Η προσβασιμότητα στη κατάδυση ως μηχανισμός προστασίας 

και

Ο κ.  Άγγελος Μαγκλής Ιδρυτής & Αντιπρόεδρος Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. Εταίρος του Ευρωμεσογειακού Έργου BLUMED Συντονιστής Έταιρος του «Ανω Μαγνήτων Νήσοι», με θέμα: Αναπτυξιακές δυνατότητες του καταδυτικού τουρισμού στην Αλόννησο

Η συζήτηση και οι τοποθετήσεις που ακολούθησαν εστίασαν στην ανάπτυξη του Τουρισμού και του Καταδυτικού Τουρισμού ειδικότερα, με την ενεργή συνεργασία της ΠΕΔ Θεσσαλίας και τον Δήμο Αλοννήσου.

Την ημερίδα συντόνιζε ο Διευθυντής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κος Τσούμας Δημήτριος.

ped thessalias 3

ped thessalias 1




Total
0
Shares
Previous Article
aerial dance 2

Aerial Dance στην γέφυρα της Παλαιοκαρυάς στην Πύλη

Next Article
antifwniki oxya

Μακροβιότερη όλων η ομάδα αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού του  Π.Σ. Οξυάς