Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Βρέθηκαν σε οικία 64χρονου τέσσερα καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (26-07-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (65) εκατοστά.

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή από κατάστημα

Συνελήφθη χθες (26-07-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 67χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα ρούχων και αφαίρεσε διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνη του καταστήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (26-07-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (26-07-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Λάρισας, για ληστεία από κοινού, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (26-07-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου κατεργασμένου καπνού, βάρους (450) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Δολωματικοί ψεκασμοί για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς

Next Article

Ανανεώνει με Κώστα Παππά ο ΑΣΚ Καρδίτσας

Related Posts