Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα Βόλει: Ο Σ. Αλεξίου προπονητής στη Γυναικεία ομάδα του ΣΠΑΚ

Ο Σ. Αλεξίου για άλλη μία χρονιά προπονητής στον ΣΠΑΚ

Ύστερα από συζητήσεις με την νέα διοίκηση ο Σ. Αλεξίου θα συνεχίσει να είναι ο τεχνικός της Γυναικείας ομάδας για ακόμη μία αγωνιστική χρονιά. το όνομά του έχει συνδεθεί με την άνοδο της ομάδας στην Β’ Κατηγορία, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.

Με την καθοδήγηση του Σ. Αλεξίου η αγωνιστική πορεία διαγράφεται ανοδική, αφού έχει εδραιώσει τη θέση της στην κατηγορία καταλαμβάνοντας όλο και υψηλότερες θέσεις και στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά.. Έτσι, για την επίτευξη όλο και υψηλότερων στόχων, στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Βασίλης Χαβρούζας, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά, έχοντας αναλάβει τα τμήματα των κορασίδων και των πανκορασίδων (αποτελούν τα φυτώρια της γυναικείας ομάδας) , τα οδήγησε στην κατάληψη αρκετά υψηλών θέσεων στα Πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ συντελώτας στην αγωνιστική τους βελτίωση.

Ο Β. Χαβρούζας δε θα είναι μόνο συνεργάτης του Σ. Αλεξίου στη γυναικεία ομάδα, αλλά ο ίδιος και ο Κώστας Λαζινός θα αναλάβουν και την επόμενη χρονιά τα τμήματα υποδομών (Κορασίδων, Παγκορασίδων Α’ και Παγκορασίδων Β’)

spakarditsa




Total
0
Shares
Previous Article

Η κωμωδία του Αριστοφάνη "Εκκλησιάζουσες" στον Ελληνόπυργο

Next Article

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Μπλέτσας Παρασκευάς-Πάρης

Related Posts