Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες και ένας άνδρας με ηρωΐνη και ναρκωτικά χάπια

astynomika silipseis

Καρδίτσα: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες και ένας άνδρας με ηρωΐνη και ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθησαν, χθες (10-09-2021) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, -3- ημεδαποί, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος ενός άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου, σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τους συλληφθέντες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν. Κατά τον έλεγχο στο όχημα, βρέθηκε στην πόρτα του συνοδηγού και κατασχέθηκε μία ζυγαριά, ενώ στην τσάντα της μίας γυναίκας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους -8,9- γραμμαρίων και -8- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία, όπως προέκυψε, προμηθεύτηκαν χθες το μεσημέρι από το άγνωστο, μέχρι στιγμής, άτομο, στην Θεσσαλονίκη. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκαν, δύο κινητά τηλέφωνα των δραστών, καθώς και μία ακόμη ζυγαριά και μία σύριγγα με ηρωίνη σε υγρή μορφή.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του άνδρα εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης -12- μηνών.




Total
0
Shares
Previous Article
καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού

Next Article
Δωρεάν rapid tests στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων

Rapid tests: Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορονοϊού στη Θεσσαλία αύριο Κυριακή 12/09/21

Related Posts

Θωμάς Παπαλάσκαρης: Τεχνικό άρθρο για το σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας
Διαβάστε περισσότερα

Θωμάς Παπαλάσκαρης: Τεχνικό άρθρο για το σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας – Περίπου 160 εκατομμύρια κ.μ. κατέβασε στο σημείο ο Ποταμός Καλέντζης

160 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, περίπου, κατέβασε στο σημείο ο “Ποταμός Καλέντζης” στην κακοκαιρία “Daniel”